Liga 1

Becali i-a plătit 80.000 de euro să scape de el, iar acum mai pregătește o „debarcare”: „Gata, i-am dat hârtie”

Gigi Becali, patron FCSB

Articol de Daniel Grigore  —  joi, 18 ianuarie 2024

Gigi Becali (65 de ani), patronul FCSB, a dezvăluit că i-a achitat 80.000 de euro lui Cristi Ganea (31) pentru ca acesta să semneze rezilierea contractului. Între timp, fundașul stânga a semnat cu Farul.

În septembrie, FCSB l-a adus liber de contract pe Cristi Ganea, fundaș stânga cu 8 meciuri la prima reprezentativă a României. Cele 8 apariții ale lui Ganea în echipamentul roș-albastru nu au fost pe placul lui Gigi Becali, care a făcut tot posibilul să scape de fundașul stânga în această iarnă.

Gigi Becali: „I-am dat 80.000 de euro lui Ganea să plece”

I-am dat lui Ganea 80.000 de euro să plece, lui Djokovic 70.000. La oricine e posibil să se întâmple asta, dacă nu funcționează. Dar Rotariu nu vrea să plece nicidecum”, a dezvăluit Becali la OrangeSport.

Următorul nume de pe lista plecărilor ar putea fi atacantul Andrea Compagno, dorit de azerii de la Neftchi Baku. Gigi Becali a anunțat că a acceptat să-l vândă pe italian pentru 400.000 de euro, acum rămâne ca azerii să trimită o ofertă oficială.

Gigi Becali: „I-am dat hârtie lui Compagno, pleacă pentru 400.000 de euro”

„Am zis că-l dau, i-am dat și hârtie (n.r. - acceptul formal pentru transfer). Pentru 400.000 de euro, da. Să vedem acum ce zic ei. Crezi că mă interesează de Compagno?

Nu am vrut să scap de el. Uite care e diferența între Ganea, Djokovic și Compagno. Ălora le-am dat 70-80 de mii să plece, pe ăsta cer 400.000. E diferență, nu?

Doar că nu e ce vreau eu, vreau altceva”, a afirmat patronul FCSB.

Andrea Compagno // FOTO: Imago

Andrea Compagno are doar 4 goluri în dreptul lui în acest sezon, cele mai recente înscrise în urmă cu 4 luni, în septembrie 2023, la 2-2 cu Hermannstadt.

Deși nu mai are statutul de titular incontestabil la FCSB, Andrea a adunat un număr important de minute în cele 22 de apariții, 1.280. Așadar, o medie de 58 de minute jucate pe meci, cu mențiunea că în numai 5 dintre partide a fost integralist.

VIDEO. Ștefan Târnovanu, interviu din cantonamentul din Antalya: „Vrem să câștigăm titlul”

>

Mai multe știri despre FCSB:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.