Liga 1

A fost la FCSB, a lăsat și U Cluj, a preferat Ungaria în detrimentul lui Dinamo » Cum l-au convins maghiarii

Doru Popadiuc, în albastru // foto: Imago Images

Articol de Eduard Apostol  —  vineri, 19 ianuarie 2024

Doru Popadiuc, 28 de ani, a fost dorit de Dinamo, „câinii” știind că mijlocașul ofensiv nu va mai continua cu U Cluj. Totuși, ungurii de la Diosgyor i-au pus pe masă o ofertă mai mare: 12.000 de euro/lună și primă consistentă la instalare.

Dinamo nu a încheiat mercato, după patru mutări oficializate, „câinii" doresc să mai aducă un fotbalist pentru compartimentul ofensiv. De fapt, cel puțin unul. 

Totuși, roș-albii mai au de așteptat, diverși fotbaliști și impresari au solicitat timp de gândire sau întârzie până oferă răspunsul final.

Doru Popadiuc a stat doar șase luni la U Cluj. În 2016, FCSB a plătit 50.000 de euro pentru a-l transfera

Totodată, bucureștenii au primit multe refuzuri, în special dinspre fotbaliștii care au avut pregătirea la zi. Printre cei care au declinat oferta venită de la Dinamo, zilele trecute, s-a numărat și Doru Popadiuc, 28 de ani, mijlocaș lateral, fotbalist care tocmai s-a despărțit de U Cluj și a semnat cu Diosgyor (locul 7 în Ungaria).

Jucătorul sosise vara trecută pe malul Someșului, de la Chindia. În urmă cu 8 ani, FCSB a achitat 50.000 de euro pentru a-l aduce pe Popadiuc de la Ceahlăul, între timp a mai jucat la FC Voluntari, Irtysh, Poli Iași, Chindia și U Cluj, înainte de a semna, miercuri, cu maghiarii.

11meciuri a adunat Popadiuc pentru U Cluj în această stagiune

Ungurii au sărit cu bani mai mulți pentru Doru Popadiuc: 12.000 de euro/lună + primă de instalare

Dinamo a aflat că fotbalistul urma să se despartă de „Șepcile roșii", astfel că a discutat despre transferul său. Dar, în momentul în care a apărut oferta ungurilor, tratativele cu „câinii" au intrat în impas. 

4partide și un gol a strâns Popadiuc pentru FCSB

În cele din urmă, Popadiuc a semnat cu Diosgyor, pentru un salariu lunar de 12.000 de euro/lună, plus un bonus consistent la semnarea actelor. Peste ceea ce putea oferi clubul din Capitală.

Până în acest moment, Dinamo i-a adus pe stoperul nord-macedonean Darko Velkovski și pe mijlocașii centrali Domagoj Pavičić, Petru Neagu și Eddy Gnahore

75de meciuri a bifat Popadiuc pentru Chindia, 12 goluri și 6 assist-uri

Și Zeljko Kopic și-a pus relațiile la muncă, s-a implicat în convingerea jucătorilor să semneze cu "câinii", sperând că nou-veniții vor sprijini lupta pentru evitarea retrogradării.

VIDEO Hakim Abdallah promite că va avea o altă față în partea a doua a sezonului: „Știu că nu am jucat suficient de bine”

>

Citește și alte știri:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.