Liga 1

Scandal la Universitatea Cluj! Ianis Stoica nu s-a mai prezentat la antrenamente și vrea să plece de la echipă

CFR Cluj a câștigat derby-ul cu U Cluj, scor 4-3, în ultimul meci al rundei cu numărul 6 din Superliga. Atacantul „studenților”, Ianis Stoica (20 de ani), a analizat partida de pe Cluj Arena.

Articol de Andrei Crăiţoiu  —  vineri, 19 ianuarie 2024

Sunt momente tensionate la Universitatea Cluj cu doar câteva zile înainte de primul meci oficial din 2024. Ianis Stoica (21 de ani), jucător împrumutat de FCSB la Universitatea Cluj, vrea să plece de la echipă, iar pe numele lui ar exista o ofertă de la Hapoel Beer Sheva.

Clubul din Israel își dorește ca jucătorul să vină sub formă de împrumut până la vară și să aibă opțiune de cumpărare, dar cel care trebuie să ia decizia finală este Gigi Becali.

Întâi decide Becali, apoi U Cluj

Pe lângă asta, inclusiv cei de la U Cluj trebuie să-și dea acordul să plece în această perioadă de mercato. Atacantul are 5 goluri și 2 assist-uri pentru clujeni în 20 de etape, iar situația tensionată l-a nemulțumit pe Ioan Ovidiu Sabău.

Hapoel Beer Sheva este pe locul 4 în Israel, cu 24 de puncte după 15 partide, la 14 puncte de Maccabi Tel Aviv, ocupanta primului loc.

Ianis Stoica a lipsit de la două antrenamente!

„El este sub contract și era la dispoziția mea... El nu s-a mai prezentat la antrenament, din diferite motive! Că-l doare ceva, că nu-l doare. Problemele astea... Așa sunt învățați ei. N-a procedat corect, el trebuia să se prezinte la antrenamente”, a fost mesajul transmis de antrenorul clujean, în cadrul conferinței de presă.

El de trei zile nu s-a prezentat! Ce să fac cu unul care nu vrea?! El este sub contract și vom vedea cum vor gestiona cei din conducere această situație”, a mai declarat Ioan Ovidiu Sabău.

Sursele GSP spun că fotbalistul are pubalgie, acesta fiind motivul pentru care a lipsit de la ședințele de pregătire.

3 date despre Ianis Stoica

  • A debutat la FCSB la o vârstă incredibilă: 14 ani și 10 luni. Se întâmpla în octombrie 2017, la meciul de Cupa României, Sănătatea Cluj - FCSB 1-6, când a reușit să și marcheze
  • A debutat în Liga 1 foarte, foarte devreme. La doar 16 ani, mai exact în februarie 2019, în meciul Voluntari - Dunărea Călărași 0-0, când îmbrăca tricoul grupării din Călărași
  • A înscris primul gol în Liga 1 la doar 18 ani și jumătate, în meciul UTA - FCSB 1-1

Viața din România a lui Roger: „Ce-mi place aici? Sarmalele! Dacă sunt în vacanță, pot mânca în jur de zece”

>

Citește și:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.