Liga 1

Pariul lui Șucu, „pregătit” pentru Superliga: „Este un jucător incredibil!”

Dan Șucu, principalul acționar al clubului Rapid, l-a lăudat public pe tânărul Robert Bădescu

Articol de Alexandru Barbu  —  Friday, 19 January 2024

Geraldo Alves, 43 de ani, antrenor secund la Academia Rapidului, la categoriile de vârstă U17 și U18, are încredere că tânărul Robert Bădescu (18) poate face față la prima echipă a alb-vișiniilor.

Bădescu a efectuat cantonamentul de iarnă cu prima echipă a Rapidului, în Antalya, și l-a impresionat pe principalul acționar al clubului. 

„Pe mine cel mai mult m-a bucurat apariția acestui copil, Bădescu. Mi-a plăcut că a jucat cu curaj, cu dezinvoltură. Are 18 ani și e rezerva lui Borza, care are și el tot aceeași vârstă. Avem asigurat postul de fundaș pe banda stângă pentru mult timp. Nu dau eu sfaturi staff-ului tehnic, dar Bădescu este unul dintre liderii generației de la tineret și chiar sper să-l văd jucând și în campionat”, a declarat Dan Șucu pentru GSP.

VIDEO. Geraldo Alves: „Bădescu, incredibil la parametrii fizici”

>

Geraldo „l-a avut pe mână” pe Bădescu și a vorbit laudativ despre fundașul stânga în vârstă de 18 ani.

Bădescu făcea o diferență mare la juniori. Provine din fundaș central, dar se descurcă foarte bine ca fundaș stânga. 

La parametrii fizici este un jucător incredibil! Tehnic a evoluat foarte mult. A jucat în această iarnă la Rapid, a fost în cantonament cu ei, e bine să faci pasul la prima echipă. 

Cu FCU Craiova va fi un meci greu, e o echipă puternică din punct de vedere ofensiv. Dar ăsta e viitorul, trebuie să avem încredere în tineri și să-i folosim chiar dacă ei greșesc. 

Am încredere că Bădescu poate face față în Liga 1. La ce am văzut eu, e pregătit”, a declarat Geraldo Alves la GSP Live.

Robert Bădescu nu a debutat încă la seniori

Mai multe articole despre Rapid: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.