Liga 1

Impresarul lui Moldovan a făcut anunțul » Când pleacă portarul la Madrid să semneze cu Atletico

Horațiu Moldovan/ foto: Imago Imaages

Articol de Adrian Duţă  —  vineri, 19 ianuarie 2024

Horațiu Moldovan (25 de ani), portarul Rapidului, s-a înțeles cu Atletico Madrid și va pleca în Spania sâmbătă, 20 ianuarie, pentru a face vizita medicală la trupa lui Diego Simeone.

Aracadie Zaporojanu, impresarul internaționalului român, a anunțat că Horațiu va juca împotriva lui FCU Craiova, azi de la ora 20:00. Își va lua rămas bun de la suporterii giuleșteni, apoi va pleca la Madrid pentru a face vizita medicală la Atletico.

Arcadie Zaporojanu: „Moldovan pleacă sâmbătă la Madrid pentru vizita medicală”

„S-au pus la punct detaliile cu Moldovan, după ziua de azi, mâine se va pleca la Madrid pentru o vizită medicală. După ce Rapid va lua act de notificarea venită de la Atletico. Sunt două variante, 4 ani jumate sau 5 ani jumate, salariul va crește din an în an, de la 800.000 de euro în sus. 

Au mai avut loc discuții acum 2-3 zile, dar nu prea credeam în varianta asta. Oblak e titular de drept, iar croatul care a fost cumpărat acum 3 ani nu prea a prins, mă refer la Grbic. În sezonul actual nu a prins loc între buturi. O echipă de talia asta, care evoluează în 3 competiții, are nevoie de portar. 

Am primit câteva întrebări. O să rămână la națională, o să se lupte să fie titular. Indiferent că va juca în Cupa Regelui, în campionat, în cupele europene. A persistat dilema asta, dacă va juca sau nu cu FCU Craiova. Se procedează corect. El ar trebui să facă un meci bun, să iasă învingător din Giulești, să își ia rămas bun de la fani. 

Să sperăm că va fi un transfer de succes. Dacă era cazul unei alte echipe, Celtic sau alta, era varianta să nu rămână Rapid fără portar acum, să plece în vară, dar în cazul lui Atletico nu s-a pus problema, ei erau în căutare, chiar dacă e o soluție de ultim moment”, a declarat Zaporojanu, la emisiunea „Liga Digi Sport”.

800.000 de europlătește Atletico Madrid pentru Moldovan, adică atât cât are clauza din contractul cu Rapid

VIDEO. Daniel Pancu: „Rapid ar fi putut să obțină 3-4 milioane pe Moldovan”

>

Citește și:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.