Liga 1

„Salariul e foarte mic!” » Fostul idol din Giulești n-a înțeles un detaliu din transferul lui Moldovan la Atletico

Horatiu Moldovan - Rapid/ FOTO Imago Images

Articol de Adrian Duţă  —  vineri, 19 ianuarie 2024

Ovidiu Herea, fostul atacant al Rapidului, a comentat transferul lui Horațiu Moldovan la Atletico Madrid.

Herea consideră că salariul primit de portar, de 800.000 de euro în primul an, e unul mic. Remunerația lui Horațiu va crește în fiecare sezon la Atletico. El va semna pe 4 ani și jumătate cu echipa lui Diego Simeone.

Ovidiu Herea: „Salariul lui Moldovan e foarte mic”

„Salariul este foarte mic. Chiar dacă pare mare pentru noi, pentru Atletico Madrid e foarte mic. Aș fi plecat și eu. Aș fi plecat la alte echipe ca să joc la Euro, dar dacă aveam oferte de la alte echipe puțin mai mici, să fiu sigur că joc. Eu sunt sigur că va fi în lot, chiar dacă va juca sau nu, a avut o mare contribuție la calificarea României. 

Merită să meargă la turneul final, pentru că vine de la o echipă mare. Iei un portar din Superliga și îl lași pe el în afară, care vine de la o echipă foarte mare? Acolo știi sigur că are concurență. 

Se poate pune sub semnul întrebării postura lui de titular, dar în lot va fi”, a declarat Ovidiu Herea, la Orange Sport.

Horațiu Moldovan, lăsat să joace înainte de plecarea la Atletico Madrid

Situația lui Moldovan a fost incertă înainte de meciul cu FCU Craiova. Portarul s-a înțeles cu Atletico Madrid, iar spaniolii trebuie doar să mai trimită notificarea către Rapid privind activarea clauzei de 800.000 de euro a lui Horațiu. 

Nu s-a știut până în ultimul moment dacă Moldovan va fi lăsat să apere cu FCU Craiova, însă, în cele din urmă, el poate să își ia rămas bun de la suporterii Rapidului chiar pe Giulești.

VIDEO. Suporterii rapidiști i-au urat drum bun lui Horațiu Moldovan

>

Citește și:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.