Liga 1

„Hoții, hoții!” » Suporterii Rapidului, scandări în direcția lui Feșnic: 6 minute de analiză VAR

Articol de Remus Dinu, Adrian Duţă  —  vineri, 19 ianuarie 2024

Rapid - FCU Craiova. Giuleștenii au primit un penalty în minutul 74, pentru un henț comis de Lacroix, stoperul oaspeților.

Rrahmani a șutat din afara careului, iar balonul l-a lovit în cot pe fundașul lui FCU Craiova. El a încercat să își lase brațul pe lângă corp, însă nu a mai apucat.

Hențul lui Lacroix, captură Prima Sport

6 minute de analiză VAR în Rapid - FCU Craiova. Chivulete nu a văzut un henț clar, Feșnic s-a lămurit în 20 de secunde

Faza a fost apoi analizată în camera VAR, pentru un posibil penalty. Andrei Chivulete și Mihăiță Necula, arbitrii din camera VAR, au stat 6 minute să analizeze hențul.

Și tot nu s-au lămurit, l-au chemat pe Feșnic la monitor să revadă și el faza. „Centralul” nu a avut nevoie de prea multe relutări, s-a lămurit în câteva secunde și a dat penalty. Albion Rrahmani a marcat fără emoții de la punctul cu var, cu o execuție în forță, aproape de vinclu. Gurău plonjase oricum în colțul opus, nu a avut nicio șansă.

Rapidiștii, scandări către Feșnic

În timp ce arbitrii din camera VAR analizau faza, suporterii Rapidului și-au pierdut răbdarea. Ei au început să scandeze către „centralul” Feșnic „Hoții, hoții!”.

Golul lui Rrahmani a deschis cutia Pandorei, rapidiștii au marcat din nou, după o mare gafă a lui Gurău. Onea a tras din unghi, la colțul scurt, iar portarul oltenilor a plonjat târziu și și-a împins mingea în poartă.

VIDEO. Peluza Rapidului, spectacol pirotehnic în Giulești

>

Peluza Rapidului a făcut spectacol pirotehnic în startul meciului. Ultrașii din Giulești au aruncat cu torțe în teren și meciul a fost întrerupt de Feșnic aproximativ două minute.

Galeria Rapidului a fost rugată de la stație să oprească „asediul”, iar ultrașii s-au liniștit ulterior și meciul a continuat fără alte probleme.

+46 Foto
Rapid - FCU Craiova / foto Raed Krishan (GSP)

Citește și alte știri despre Rapid - FCU Craiova: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.