Liga 1

Cristiano Bergodi, după Rapid - FCU Craiova 4-3: „Este cea mai mare victorie a mea de până acum aici” » Antrenorul, sunat de directorul sportiv al lui Atletico Madrid

+46 Foto
Cristiano Bergodi, sursa: Imago Images

Articol de Romeo Ene  —  vineri, 19 ianuarie 2024

Rapid și FCU Craiova au oferit un nou meci de poveste, după regalul cu opt goluri din tur. Giuleștenii au revenit formidabil de la 1-3 și au obținut o victorie uluitoare la prima apariție oficială din 2024, scor 4-3.

Cristiano Bergodi (59 de ani) a oferit prima reacție după „thriller-ul” Rapid - FCU Craiova. Antrenorul italian a vorbit despre nebunia de meci dintre cele două echipe, dar și despre transferul lui Horațiu Moldovan la Atletico Madrid.

Cristiano Bergodi, sunat de directorul sportiv al lui Atletico Madrid

Antrenorul Rapidului a fost contactat de Andrea Berta, directorul sportiv al lui Atletico Madrid, în legătură cu transferul lui Horațiu Moldovan. Spaniolii admiră calitățile portarului român, iar transferul este iminent: 

„Au fost emoții mari, o victorie de moral, cu multe goluri, nu credeam că va fi un astfel de meci. Băieții au reacționat la 1-3, am intrat în joc atunci când am înscris golul 2.

Am crezut că putem egala și câștiga, dar lucrul cel mai important este că echipa nu s-a speriat, cine a intrat de pe bancă a făcut lucruri extraordinare și ne-a adus victoria. Orice echipă ar fi cedat la 1-3, noi am rămas în meci, este cea mai mare victorie a mea de până acum aici.

L-am schimbat la pauză pe Krasniqi pentru că a avut o problemă la coapsă. A înscris, dar a cerut schimbare la pauză, riscam să se accidenteze și mai rău. Hasani s-a mișcat binișor, în prima repriză nu și-a găsit poziția în teren. E un jucător tehnic, momentan nu se cunosc nou-veniții cu ceilalți. Burmaz a intrat foarte bine, are dorință, ambiție. Djokovic ne-a ajutat foarte mult, un jucător puternic. 

+46 Foto
Rapid - FCU Craiova / foto Raed Krishan (GSP)

Am făcut un meci senzațional, toată lumea s-a bucurat. Horațiu Moldovan nu are vină pentru primirea acestor goluri, este un portar foarte bun, toată echipa este responsabilă atunci când primim gol. L-am folosit pentru că am vorbit cu el, va avea o carieră importantă. Ieri m-a sunat Andrea Berta, directorul sportiv al lui Atletico, și m-a întrebat de Horațiu pentru că l-au văzut și le-a plăcut de el.

Acolo e Oblak, nu-i va fi ușor să intre titular, dar, cine știe? Mă bucur foarte mult pentru el”, a declarat Cristiano Bergodi, la finalul partidei, conform Digisport.

VIDEO. Imnul Rapidului cântat de fanii giuleșteni

>

Citește și alte știri:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.