Liga 1

Dinamo, aproape să-și piardă golgheterul » Oferta primită pentru vârful „câinilor”

Goncalo Gregorio

Articol de Romeo Ene  —  sâmbătă, 20 ianuarie 2024

Dinamo a transferat în această perioadă de mercato 5 jucători, însă trupa lui Zeljko Kopic se pregătește să renunțe la o parte dintre fotbaliști.

„Câinii” au 15 jucători străini în lot, iar regulamentul menționează faptul că nu pot avea mai mult de 13. După ce l-au scos pe Gorka Larrucea (30 de ani) de pe listă, dinamoviștii se pregătesc să renunțe la un alt jucător străin. De data aceasta în urma unui transfer pe bani.

Goncalo Gregorio, dorit în Portugalia

Goncalo Gregorio (28 de ani) este golgheterul dinamoviștilor, cu 6 goluri în 21 de meciuri. Trupa lui Zeljko Kopic nu se poate lăuda cu un atac extraordinar și nu are decât 13 goluri în tot campionatul.

Gregorio s-a înțeles cu Maritimo, formație care ocupă locul 4 în liga a doua din Portugalia și care își dorește promovarea, anunță publicația portugheză Zero Zero. Dacă cele două părți s-au înțeles deja, mai rămâne ca Maritimo să ajungă la un acord și cu Dinamo.

Cele două echipe se află deja în contact și rămâne de văzut dacă vor bate palma pentru transferul atacantului. Dinamo va fi nevoită să renunțe la câțiva jucători străini în următoarea perioadă, iar plecarea lui Gregorio ar elibera încă un loc, dar i-a priva pe dinamoviști de singurul marcator solid din 2023.

Gregorio a venit la Dinamo în vara lui 2023 de la Leiria, formație care se afla în liga a treia portugheză la acel moment. Goncalo a fost golgheterul echipei și a contribuit la promovarea în liga secundă.

Darko Velkovski, Eddy Gnahore, Domagoj Pavicic, Petru Neagu și Georgi Milanov sunt jucătorii pe care i-a legitimat Dinamo în această perioadă de mercato.

Pentru 2024 îmi doresc ca Dinamo să câștige fiecare meci până la finalul sezonului, iar eu să înscriu cât mai multe goluri. Aceasta este meseria unui atacant 
Gonçalo Gregório, atacant Dinamo, în decembrie 2023

VIDEO Christian Ilic, despre viața din România: ”În Austria sunt ca niște roboți, nu sunt precum românii. Ar trebui să fiți în Schengen!”

>

Citește și alte știri:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.