Liga 1

A băut până la 4 dimineața, a dat 5 goluri mahmur, apoi antrenorul l-a luat la palme pe teren: „Lumea a început să huiduie”

Vai Badea, în centru, cu ghetele în mână, la FC Vaslui (Liga 2) / foto: Arhivă GSP

Articol de Alexandru Barbu  —  Saturday, 20 January 2024

Fostul atacant Vali Badea (41 de ani) a povestit la GSP Live o anecdotă cu Ioan Sdrobiș (77) de pe vremea când acesta era antrenorul lui la FC Vaslui.

Era sezonul 2003-2004 din Liga 2, ultima etapă, iar FC Vaslui nu mai avea miză. Jucătorii au petrecut cu o seară înainte de meci, au câștigat lejer partida, Badea susține că a înscris 5 goluri, dar n-a scăpat de corecție.

VIDEO. Vali Badea: „Ioan Sdrobiș mi-a dat două palme pe teren, tot stadionul a început să-l huiduie”

>

„Eram la Vaslui, asta se întâmpla prin 2003. În ultima etapă, aveam meci la Moinești, lângă dânsul (n.r. - lângă localitatea de unde e Ioan Sdrobiș), lângă Târgu Ocna. Și am dormit la Târgu Ocna. Seara, ne-a lăsat singuri. Era ultimul meci, nu mai puteam să prindem locul 1, nici locul 3 nu mai putea să ne ajungă. 

Am băut un șpriț, ne-am întins până la 3-4 dimineața. A doua zi, după meci, plecam la un coleg la nuntă, la Brașov. La pauză, era 5-0 pentru noi. Dădusem eu 5 goluri. 

După 15-20 de minute din repriza a doua, m-a scos de pe teren și m-a luat să mă pupe, m-a felicitat. I s-a părut însă că miros a alcool. Atunci mi-a dat două palme și a început lumea din tribune să-l huiduie. Dar am rezolvat, nu este un om care să țină dușmănie”, a spus Badea la GSP Live.

Fostul atacant al FCSB-ului ține și acum legătura cu Ioan Sdrobiș: „Este ca un al doilea tată pentru mine. E omul care m-a luat de la Alexandria la Petroșani, de la Petroșani la Vaslui. E omul care m-a susținut necondiționat. Probabil nici copilul lui dacă eram nu mă forța atât să joc. Mi-a prins bine, pentru că alături de dânsul, cât a fost antrenorul meu, am jucat toate meciurile. Vorbim o dată, de două ori pe săptămână, îmi dă mesaje pe WhatsApp”.

Ioan Sdrobiș, flancat de Sorin Paraschiv și Valentin Badea

Mă bucur că am reușit să-l iau pe Bernabeu, când am jucat cu Steaua la Real Madrid. Mi-a zis că a rămas impresionat de ce a văzut acolo și de gestul pe care l-am făcut

- Valentin Badea

VIDEO INTEGRAL. Emisiunea GSP Live cu Valentin Badea

Mai multe articole din emisiunea GSP Live:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.