Campionate

Pe cine a remarcat antrenorul Parmei, după ce Man și Mihăilă au înscris în ultima etapă: „Este într-o formă fizică grozavă”

Fabio Pecchia (50 de ani), antrenorul Parmei, a vorbit despre Valentin Mihăilă (23 de ani), după ce extrema stângă a marcat în victoria „cruciaților” de pe terenul Sampdoriei, scor 3-0. foto: Imago Images

Articol de Alexandru Tomuțiu  —  sâmbătă, 20 ianuarie 2024

Fabio Pecchia (50 de ani), antrenorul Parmei, a vorbit despre Valentin Mihăilă (23 de ani), după ce extrema stângă a marcat în victoria „cruciaților” de pe terenul Sampdoriei, scor 3-0.

În meciul de pe Stadio Luigi Ferraris, Valentin Mihăilă a înscris înaintea pauzei pentru 2-0, chiar din pasa lui Dennis Man, cel care deschisese scorul în minutul 41.

Fabio Pecchia a remarcat forma fizică bună în care se află Valentin Mihăilă, dar și faptul că apare tot mai des la finalizare.

2 milioane de eurovalorează Valentin Mihăilă, potrivit transfermarkt.com

A fost al doilea gol înscris de fostul fotbalist al Universității Craiova în acest sezon de Serie B. Internaționalul român are și o pasă decisivă.

Fabio Pecchia a vorbit despre Valentin Mihăilă după victoria cu Sampdoria: „Golul îi poate oferi mai multă încredere și liniște în joc”

„În ultimele trei jocuri, Valentin s-a aflat de 3-4 ori în poziție de finalizare. Este într-o formă fizică grozavă, cred că golul îi poate oferi mai multă încredere și liniște în joc”, a spus Fabio Pecchia, potrivit Parma Live.

Fabio Pecchia, despre partida cu Sampdoria: „Poate că asta a fost cheia meciului”

„În prima repriză, Sampdoria s-a descurcat mai bine decât noi. Sunt o echipă puternică. Au ritm, viteză. Mi-a plăcut cum s-a mișcat echipa lor. Am stat, i-am așteptat, acceptând faptul că vom fi dominați. Poate că asta a fost cheia meciului. 

În ultimele 15 minute, ne-am pierdut concentrarea și puteau să marcheze. Dacă vrem să ne păstrăm această poziție, nu ne permitem astfel de lucruri”, a mai spus Fabio Pecchia, potrivit sursei citate.

VIDEO. Rezumatul meciului Sampdoria - Parma

După primele 21 de etape, Parma ocupă primul loc în Serie B, cu 41 de puncte, la 6 distanță de Como, ocupanta locului secund. Echipa lui Man și Mihăilă a adunat 9 meciuri consecutive fără înfrângere.

Citește și alte știri de actualitate:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.