Liga 1

Fază controversată în careul lui Dinamo » Verdictul ferm al lui Ion Crăciunescu: „E penalty, dar la ce arbitru avem...”

+46 Foto
Ion Crăciunescu

Articol de Adrian Duţă  —  Saturday, 20 January 2024

Petrolul - Dinamo. Ion Crăciunescu, fost arbitru internațional, consideră că Petrolul trebuia să primească un penalty, în minutul doi.

Homawoo l-a pus la pământ pe Alexandru Musi în careu, după o intrare cu umărul la jucătorul Petrolului. Crăciunescu e de părere că stoperul dinamovist nu a vrut să joace mingea, ci să îl oprească pe Musi să ajungă la ea, iar Barbu trebuia să dea penalty. 

Nici din camera VAR, unde au fost Cătălin Popa și Bogdan Dumitrache, nu s-a intervenit.

Ion Crăciunescu: „E penalty, dar la ce arbitru avem...”

„Aici, în minutul doi, trebuia să fie 11 metri. Aceasta nu este o intrare la minge, nu e o luptă corp la corp. Cu brațul stâng se duce în adversar și îi dă un brânci. 

Oricum ai luat-o, n-ai cum să o scoți, decât cu penalty. La ce arbitru avem (n.r.- Marian Barbu)… Și arbitru FIFA!”, a declarat Ion Crăciunescu, la Digi Sport.

Marian Barbu a întrerupt meciul în minutul 9

Suporterii celor două echipe au reușit să intre cu nenumărate torțe la meci, iar în prima repriză partida a fost întreruptă de „centralul” Marian Barbu, după ce tot terenul a fost acaparat de fum.

Cei de la Petrolul au dat tonul, au început asaltul în minutul 9. Fumul a cuprins repede stadionul, iar arbitrul a fost nevoit să întrerupă partida. A reluat-o 3 minute mai târziu, când atmosfera s-a mai liniștit puțin și perdeaua de fum s-a mai disipat. 

Fotoreporterul GSP Raed Krishan a surprins show-ul pirotehnic din toate cadrele, iar imaginile de senzație pot fi văzute în galeria foto de mai jos.

+46 Foto
Petrolul - Dinamo, 20.01.2024/ foto Raed Krishan (GSP)

Totul a încetat după anunțul crainicului, care le-a transmis suporterilor petroliști să oprească show-ul pirotehnic, pentru că meciul ar putea fi oprit de arbitrul Marian Barbu.

VIDEO. Petrolul - Dinamo: atmosferă de derby pe „Ilie Oană”

>

Citește și:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.