Liga 2

S-au remarcat puștii Stelei » CSA a făcut spectacol la amicalul cu Agricola Borcea

Florea a reușit două goluri pentru Steaua

Articol de Marius Mărgărit  —  sâmbătă, 20 ianuarie 2024

Steaua a disputat, sâmbătă, primul meci de pregătire din 2024, pe terenul 4 din Ghencea, în compania celor de la Agricola Borcea, locul 3 în Seria a 3-a din Liga 3, pe care i-a învins cu 5-0 (1-0)

Daniel Oprița a început în formula: Frânculescu - Maftei, Avram, Vârtej, Ceceri, Brumă - Mancuso, Bărbulescu, Matei - Ioniță, Minguelez. 

>

A mizat astfel pe cei doi nou-sosiți, argentinianul Ceceri (27 ani) și spaniolul Paulino Miguelez (24 ani), care au mărit numărul de jucători străini din lotul roș-albaștrilor.

Florea două goluri, Raicu 3 assist-uri

După ce la pauză conduceau cu 1-0 (Barbulescu, 45), în partea a doua, gazdele au folosit mai mulți juători din propria academie, Dumitru, Shehait, Raicu și Florea. 

Iar Steaua s-a desprins destul de repede, punctând prin Florea (57, 73), Dumitru (71) și Chunchukov (77), cel care, cu două minute înainte de gol, a ratat și un penalty.

Pentru Răzvan Florea (17 ani) a fost prima apariție la echipa mare de la jocurile amicale din vară, dinaintea startului de sezon. 

Pe hârtie, el face parte din lotul de seniori, însă nu a fost folosit niciodată de Daniel Oprița, astfel că a jucat numai la tineret, unde are 11 goluri.

Gabriel Dumitru a bifat și el primul joc la seniori

Alin Raicu, 18 ani, a bifat deja 11 partide în acest campionat, marcând de trei ori. Și ieri s-a remarcat, cu trei pase decisive pentru colegii săi. Iar printre marcatori s-a numărat și Gabriel Dumitru (19 ani), fundaș dreapta la echipa de tineret, care a bifat și el primul joc la seniori.

După 15 etape, CSA Steaua, la al treilea sezon fără drept de promovare, se află pe locul 7 în Liga a 2-a, la un punct distanță de ultimul loc de play-off, ocupat deocamdată de Viitorul Târgu Jiu.

VIDEO CSA Steaua, la primul antrenament din 2024

>

Citește și alte știri din Liga 2: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.