Liga 1

Nu are milă de Dinamo: „Va retrograda dacă joacă așa! Cel mai slab meci”

Articol de Sergiu Alexandru  —  Sunday, 21 January 2024

Dinamo a început prost 2024: înfrângere cu Petrolul, 0-1, și o prestație dezamăgitoare. Iar Florin Prunea nu i-a menajat pe jucători și pe antrenorul Zeljko Kopic.

Aflată într-o situație extrem de complicată în Superligă, pe locul 15, Dinamo a dezamăgit în meciul cu Petrolul, iar foștii jucători ai „câinilor” nu îi iartă pe actualii fotbaliști. După Florin Răducioiu și Ion Pârcălab, și Florin Prunea s-a înscris pe lista celor care au avut un discurs dur după Petrolul - Dinamo.

Florin Prunea se ia de Zeljko Kopic și de jucătorii lui Dinamo

„ E unul dintre cele mai slabe jocuri ale lui Dinamo din acest campionat, dacă nu chiar cel mai slab! Nu înțeleg de ce Kopic a scos doi atacanți și a jucat la 0-0 pe final. Cu ce o ajuta pe Dinamo asta? 

Transferurile, din ce am văzut, nu pot ajuta mai deloc. Sunt fotbaliști nepregătiți fizic, care nu pot face diferența. O spun cu părere de rău, dar Dinamo va retrograda sigur, dacă joacă tot așa. Nu are nicio șansă să se salveze, la cum a arătat cu Petrolul”, a declarat Florin Prunea, potrivit Prosport.

A fost un meci echilibrat, de luptă, dar am fost buni în a doua și a treia treime. Jucătorii dau tot, nu mă pot plânge. Au avut intensitate. Am avut ceva control al meciului, în unele momente. Ne-am descurcat bine în prima repriză, am fost solizi. Trebuie să găsim soluții să jucăm mai bine. Trebuie să găsim soluții să ne prezentăm mai bine. Am jucat cu Irimia pentru că eu cred în el, e jucător de viitor. Pavicic s-a adaptat deja, sper ca Velkovski să fie pregătit pentru meciul următor, să rezolvăm problema cu actele. Sper să mai facem transferuri până la finalul perioadei de mercato. 

- Zeljko Kopic, antrenor Dinamo

VIDEO Cristi Costin, dezamăgit după înfrângerea cu Petrolul: „Un rezultat de egalitate era mai corect”

>

Citește mai multe știri despre Dinamo: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.