Campionate

Ce umilință! Lui Bayern nu i s-a mai întâmplat de 15 ani

Bayern, la pământ / Foto: Imago

Articol de Aurelian Botezatu  —  duminică, 21 ianuarie 2024

Bayern a pierdut din nou în fața lui Werder Bremen, pentru prima oară din 2008. De asemenea, e prima oară din februarie 2020, 0-0 cu Leipzig, când nu reușește să înscrie pe teren propriu.

Bayern a încasat duminică o lovitură dură în duelul la titlu cu Bayer Leverkusen. Obligată să câștige după ce liderul a strălucit sâmbătă, în deplasarea de la Leipzig (3-2), campioana a dezamăgit crunt împotriva lui Werder Bremen și a pierdut cu 1-0. 

Astfel că, având și un meci mai puțin disputat, e la 7 puncte în urma „farmaciștilor”.

Werder era considerat un adversar la îndemână, însă acum, Bayern a fost prea slabă chiar și pentru formația din a doua jumătate a clasamentului! „Cea mai slabă evoluție din acest sezon!”, notează tabloidul Bild.

Thomas Muller recunoaște: „Am fost prea lenți, lipsiți de viață”

Am fost mult prea lenți, lipsiți de viață. Am implorat golul. În schimb, am primit o palmă, dar am și pus umărul la asta”, a recunoscut „veteranul” Thomas Muller. 

Mitchell Weiser a deschis scorul în minutul 57, iar Bayern ar fi putut măcar egala, pe final (87). Numai că portarul Zetterer a respins „capul” lui Mathys Tel în „transversală”.

Bavarezii au rămas astfel fără gol înscris într-un meci acasă pentru întâia oară din februarie 2020, de la un 0-0 cu RB Leipzig. Aveau 65 de partide consecutive pe teren propriu cu gol marcat!

Leroy Sane a comentat decizia antrenorului Thomas Tuchel!

Mai rău, în minutul 64, când Thomas Tuchel a operat trei schimbări, Leroy Sane a comentat împotriva deciziei antrenorului de a-l muta din flancul drept în centrul liniei de mijloc. „A fost nevoie ca nou intratul Thomas Muller să-l tragă deoparte și să-i explice”, a remarcat același Bild.  

Tuchel îl criticase pe Sane și după meciul cu Hoffenheim (3-0), din prima etapă a noului an: ”Leroy Sane și Harry Kane nu mi-au plăcut astăzi. N-au prins cea mai bună zi a lor”.

Mai puteți citi:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.