Liga 1

Prima reacție a lui Andrea Mandorlini! Explicațiile după înfrângerea cu FC Botoșani: „Au fost mai multe episoade”

+34 Foto
Andrea Mandorlini // FOTO: Imago

Articol de Andrei Crăiţoiu  —  Sunday, 21 January 2024

FC Botoșani a obținut o victorie mare în fața CFR-ului, succesul fiind al doilea în actuala ediție de Superligă (în rest nouă remize şi 11 înfrângeri). Andrea Mandorlini, ca și demis de la CFR, a venit cu explicații penibile la finalul partidei.

CFR Cluj a pornit anul cu misiunea de a prinde FCSB-ul din spate. Dar după jocul prestat în deplasarea cu FC Botoșani mai e drum lung până departe. 

Clujenii au fost de nerecunoscut la Botoșani, echipa lui Mandorlini având un singur șut pe poartă în primele 45 de minute.

Gazonul din FC Botoșani - CFR Cluj a fost de vină :)

La finalul partidei, Mandorlini a oferit declarații pentru deținătorii de drepturi TV, la flash-interviu.

„A fost un meci compus din mai multe episoade. În unul dintre ele şi poate în cel mai important, Florescu trebuia eliminat, e clar, iar la scurt timp a dat gol. Echipa a încercat să joace cât de bine s-a putut pe acest gazon, care nu a fost cel mai bun”, a fost prima reacție a antrenorului.

Antrenorul a trimis săgeți către „centralul” Iulian Călin, din Ștefănești.

„Campionatul se joacă în continuare, titlul se decide în play-off. Noi încercăm să facem meciuri cât mai bune. Azi am jucat pe un teren greu, să ne adaptăm condiţiilor de joc. Totul s-a rupt în acel episod, în care Eduard Florescu trebuia eliminat”, a mai spus tehnicianul, conform Orange Sport.

Varga l-a demis pe Mandorlini când antrenorul dădea declarații

Mandorlini a mai spus: „Noi vrem să jucăm, să jucăm fotbal, să avem mingea cât mai mult, dar terenul nu ne-a ajutat astăzi. Adversarul a profitat. Avem timp să ne gândim la meciul următor, cu FC Voluntari. Cu siguranţă trebuie să facem mai mult”.

În momentul declarațiilor, Mandorlini nu știa că a fost demis de patronul Nelu Varga și că în locul său urmează să fie numit Adrian Mutu, cu care deja s-au pornit negocierile.

Surpriză IMENSĂ în Superliga » Botoșani câștigă al doilea meci al sezonului, cu CFR Cluj! Imagini din vestiar

>

Citește și:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.