Liga 1

Mihai Stoica nu e surprins de ce se întâmplă la CFR Cluj: „Nu se terminase meciul și știam deja” » Ce spune despre Adi Mutu

Articol de Sergiu Alexandru  —  luni, 22 ianuarie 2024

Mihai Stoica, managerul general de la FCSB, a comentat decizia celor de la CFR Cluj de a-l demite pe Andrea Mandorlini și a-l aduce pe Adrian Mutu. 

Oficialul roș-albaștrilor a declarat că a fost uimit de victoria obținută de FC Botoșani cu CFR Cluj (1-0), dar spune că, din informațiile sale, Nelu Varga l-ar fi demis pe Andrea Mandorlini și dacă CFR Cluj nu pierdea. La final, MM Stoica l-a lăudat pe Adrian Mutu.

Mihai Stoica: „Nu se terminase FC Botoșani - CFR Cluj și știam că Adrian Mutu va fi noul antrenor” 

„Speram la un egal între Botoşani şi CFR. Victoria celor de la Botoşani mă uimeşte. Mă surprinde că a bătut Botoşani, dar nu mă surprinde demiterea lui Mandorlini.

 Vorbeam cu apropiaţii şi ştiam că e clar faptul că Adrian Mutu va fi acolo noul antrenor. Nici nu se terminase meciul. Şi dacă egala pe final CFR, tot ăsta era deznodământul.

 Dacă faci o schimbare, o faci înainte de cantonament. Dar nu ştiu dacă era disponibil Adi Mutu atunci pentru că a trecut prin nişte momente foarte dificile. Când se schimbă antrenorul, de regulă, şocurile sunt pozitive. Pe de o parte nu a făcut pregătirea, nu a ales el jucătorii. Dar pe de altă parte, el cunoaşte foarte bine fotbalul românesc şi are o relaţie foarte bună cu Neluţu Varga.  

Se poate impune în faţa unor jucători precum Tachtsidis pentru că e Adrian Mutu şi a jucat la un nivel foarte mare. Am vorbit cu el când era antrenorul naţionalei U21 şi mie îmi place. Ştie fotbal, se vede că e preocupat. Tot ce spunea vedeam în teren. Cred că e o achiziţie foarte bună pentru CFR Cluj”, a declarat Mihai Stoica la OrangeSport. 

VIDEO Cum au petrecut jucătorii de la FC Botoșani după 1-0 cu CFR Cluj

>

Citește mai multe știri din Superligă:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.