Liga 1

Gică Hagi, mesaj direct pentru Mihai Rotaru și Adrian Mititelu: „Din două ați face o echipă «wow»!”

+13 Foto
Gică Hagi, mesaj direct pentru Mihai Rotaru și Adrian Mititelu: „Din două ați face o echipă «wow»!”

Articol de Andrei Crăiţoiu  —  Monday, 22 January 2024

Farul a început cu dreptul noul an și s-a impus 2-1 în fața Universității Craiova. Louis Munteanu (21 de ani) a marcat golul victoriei și a fost desemnat MVP-ul partidei. La finalul jocului, Gică Hagi a vorbit despre meciurile viitoare și-a transmis un mesaj clar în privința echipelor din Craiova.

Campioana României a făcut un meci bun și a plecat cu toate punctele de la Craiova. Etapa viitoare, Farul va juca din nou contra oltenilor, de această dată împotriva celor de la FCU Craiova.

„Etapa viitoare jucăm cu Craiova iar. Că voi aveți două! Ha, ha, ha!”, a spus amuzat Hagi la conferința de după meciul de duminică seară.

Apoi a transmis un mesaj clar jurnaliștilor prezenți în sală. „Acum am cinci zile să pregătesc meciul următor cu o echipă la fel de talentată. Și cred că dacă ați face una singură ar fi super! Așa cred eu. Din două ați face o echipă «wow»!”, a punctat „Regele”.

În acest moment Universitatea Craiova este deținută de Mihai Rotaru, în timp ce FCU Craiova este patronată de Adrian Mititelu.

În tur am pierdut 4-0 (n.r. cu FCU Craiova) și acum trebuie să câștigăm. Am văzut meciul cu Rapid și au o echipă foarte bună, lot talentat, dar noi jucăm acasă și trebuie să câștigăm
Gică Hagi, antrenor Farul

Gică Hagi: „Noi nu putem să fim favoriți niciodată!”

Despre programul ce urmează în Superligă, Gică Hagi știe că mai sunt nouă bătălii până la finalul sezonului regulat. „Meciuri grele. Ne așteaptă un program greu. Toate meciurile sunt foarte grele cu oricine ai juca. Dar trebuie să câștigăm”, a punctat Hagi.

Întrebat dacă același lucru se va întâmpla și cu Dinamo, Hagi a răspuns: „Cu oricare, bineînțeles!”. 

Apoi a spus că: „Noi nu putem să fim favoriți niciodată! Cu FCSB, cu Craiova? Niciodată! Nu putem... Noi nu avem tradiția lor. Mai avem până să avem o mentalitate ca a lor. De campioni. Ei chiar sunt campioni”.

Citește și:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.