Campionate

Surpriză pentru Horațiu Moldovan pe aeroportul din Madrid » Cum a fost întâmpinat

Articol de Aurelian Botezatu  —  Monday, 22 January 2024

Pe aeroportul din Madrid, Horațiu Moldovan a fost așteptat de mai mulți suporteri români stabiliți în Spania, care i-au cântat „La mulți ani!”. Portarul Rapidului urmează să efectueze vizita medicală înainte de a semna cu Atletico.

Horațiu Moldovan a ajuns luni seară la Madrid. Iar pe aeroport a avut plăcuta surpriză de a fi întâmpinat de mai mulți fani giuleșteni stabiliți în Spania.

Horațiu Moldovan a dat mâna cu suporterii și a semnat autografe

Aceștia i-au cântat „La mulți ani!”, iar portarul naționalei României s-a oprit să le strângă mâna și să le dea autografe pe tricouri. Moldovan a împlinit 26 de ani pe 20 ianuarie, iar cu o zi înainte aflase despre interesul lui Atletico Madrid pentru serviciile sale.

>

Portarul Rapidului urmează acum să efectueze vizita medicală dinaintea semnării contractului cu al treilea cel mai important club al Spaniei, după Barcelona și Real Madrid. 

Horațiu Moldovan va semna cu Atletico Madrid pe 4 ani și jumătate

Atletico i-a oferit un acord pe patru ani și jumătate și un salariu de 800.000 de euro pe sezon, ce va crește gradual, de la o stagiunea la alta.

În schimbul lui, Rapidul va încasa 800.000 de euro, conform clauzei eliberatoare din înțelegerea cu giuleștenii, scadentă în vara lui 2025.

Rapidul negociază cu Farul pentru Marian Aioani

Gruparea de lângă Podul Grant este foarte aproape să-i aducă și un înlocuitor redutabil. Gazeta a anunțat luni, în exclusivitate, că finanțatorul Dan Șucu se află în negocieri avansate cu Farul Constanța pentru transferul lui Marian Aioani.

Aioani mai are contract cu campioana en titre a României până în vara lui 2025, iar pe transfermarkt.de este cotat la 1,5 milioane de euro în acest moment. De asemenea, e în vizorul echipei naționale.

În acest sezon, portarul de 1,87m a bifat 27 de apariții între buturile constănțenilor, în toate competițiile, și a încasat 36 de goluri. În medie, 1,62 per partidă. În 5 meciuri a reușit să-și mențină poarta intactă.

Sunt cu gândul la ce urmează. Mă bucur că e aproape să se concretizeze această ofertă. Sunt bucuros. E un vis devenit realitate. E un exemplu pentru toți copiii. Au fost multe discuții, dar nu poți refuza Atletico. A fost cea mai hotărâtă echipă. Cu siguranță va fi cea mai tare concurență pe care am avut-o. Oblak e, probabil, cel mai bun portar din lume.

Horațiu Moldovan, pe aeroportul Henri Coandă

VIDEO Horațiu Moldovan, declarații la plecarea spre Madrid

>

Mai puteți citi:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.