Stiri extrasport

Cine e Ioana, iubita lui Radu Drăgușin: „Pentru standardele României, e bogată”

Articol de Andra Mocanu  —  marţi, 23 ianuarie 2024

Transferat la Tottenham pentru suma record de 30 de milioane de euro, fundașul Radu Drăgușin (22 de ani) a mers la Londra alături de iubita lui, Ioana.

Cei doi au o relație de aproape 4 ani, după cum a dezvăluit agentul lui Radu Drăgușin, iar Ioana are un rol extrem de important în cariera fotbalistului.

FOTO. Dezvăluiri despre Ioana Stan, iubita lui Radu Drăgușin: „Îl iubește pe bune”

„Are aceeași prietenă de la 18 ani, el face în februarie 22 de ani. E o fată extraordinară, studentă la Arhitectură. Acum s-au mutat împreună în Londra. Este ceea ce îi trebuie lui Radu. Mă bucur că s-au mutat împreună. Ea o să continue acolo școala. E în anul patru la Arhitectură, din șapte ani.

 Nu e o fată care vrea în cluburi. E o dragoste frumoasă între ei. Eu nu am nicio suspiciune și cred că îl iubește pe bune. E o fată cu picioarele pe pământ, o fată educată. Tatăl ei face blocuri, construiește. Au o situație financiară bună. Pentru standardele României, sunt bogați.

Am avut discuții și cu Ioana. Am învățat-o anumite lucruri pe care trebuie să le facă pentru ca el să aibă liniștea necesară. Mă ajută, pot să spun, în cariera lui Radu. Vine la meciuri, e fana lui numărul unu. Dar este o fată foarte inteligentă care înțelege că viața de sportiv necesită sacrificii și este dispusă să le facă lângă el”, a spus Florin Manea, potrivit Fanatik.

Citește și: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.