Liga 1

A semnat în Superliga de la amatori și s-a prezentat de unul singur pe Instagram!

Articol de Andrei Crăiţoiu  —  marţi, 23 ianuarie 2024

Mircea Rednic anunța zilele trecute că sunt șanse foarte mari ca la Arad să mai sosească doi atacați și un mijlocaș. Unul dintre atacanți a venit! Brazilianul Caua Santos Silva (20 de ani) și-a anunțat transferul în România de unul singur, pe rețelele de socializare

Cu doar două transferuri făcute în această iarnă, Răzvan Trif (ACS Mediaș) și Ariel Lopez (Oțelul), Mircea Rednic mai vrea jucători la UTA în perioada imediat următoare.

„V-am spus că vin maximum patru jucători. Câți au venit? Au venit doi jucători! Mai sunt trei. Doi cu trei cât e? Patru! Merge. Ha, ha, ha!”, spunea Mircea Rednic înaintea meciului cu FCSB.

VIDEO. Au luat un brazilian din Liga 5 de amatori din Austria

Și chiar dacă oficialii arădeni au fost ocupați cu meciul contra liderului de la București, aceștia au mutat pe piața transferurilor. A semnat un atacant brazilian, Caua Santos (20 de ani).

Sud-americanul și-a anunțat venirea în România de unul singur, pe rețelele de socializare.

>

„Sunt bucuros să anunț noua mea provocare și noua mea casă! UTA Arad”, a fost mesajul pe care brazilianul l-a postat pe Instagram și care a strâns peste 500 de aprecieri.

Crescut de juniorii lui Santos, atacantul brazilian a evoluat ultima dată în ligile inferioare din Austria, la formația de amatori SV Schalchen (Liga 5).

Alături de idolul său, Neymar

Citește și:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.