Campionate

Surpriză uriașă la Cupa Africii » Coasta de Fildeș, zdrobită de o echipă de 30 de ori mai slab cotată!

Guineea Ecuatorială/ foto Imago Images

Articol de Adrian Duţă  —  marţi, 23 ianuarie 2024

Coasta de Fildeș a pierdut cu Guineea Ecuatorială, scor 0-4, în grupele Cupei Africii pe Națiuni. Gazde și printre favoriții turneului, ivorienii riscă acum eliminarea încă din faza grupelor.

Lotul Coastei de Fildeș prezent la Cupa Africii e evaluat la 334 de milioane de euro pe Transfermarkt, în timp ce Guineea Ecuatorială are o echipă cotată la 10 milioane de euro.

Coasta de Fildeș riscă eliminarea de la Cupa Africii

Coasta de Fildeș a terminat pe locul 3, sub sub Guineeea Ecuatorială și Nigeria. Norocul ivorienilor e că și cele mai bune 4 locuri 3 se califică în optimi, iar gazdele mai au o șansă. Costa de Fildeș are 3 puncte, la fel ca Namibia, o altă echipă de pe locul 3, dar care mai are un meci de jucat, cu Mali. 

Dintre celelalte echipe care sunt acum pe locurile 3 în grupele lor, Algeria și Zambia au două puncte și meciuri cu Mauritania, respectiv Maroc. Camerun, o altă națională aflată pe locul 3, are un punct și meci de jucat cu Gambia.

Surpriză uriașă: Coasta de Fildeș, zdrobită de Guineea Ecuatorială

Cu jucători precum Ndicka (Roma), Willy Boli (Nottingham Forest), Kessie (Al Ahli) și Nicolas Pepe (Trabzonspor) în primul 11, Coasta de Fildeș a fost umilită de Guineea Ecuatorială, o echipă care avea o cotă aproximativă de 10 la victorie.

A fost doar 1-0 la pauză, Nsue a punctat în minutul 42, cu un șut plasat la colțul lung, din interiorul careului. Ganet a marcat din lovitură liberă, direct în vinclu, de la 25 de metri. Nsue a făcut „dubla”, singur cu portarul, cu un șut la colțul scurt, iar Buyla a făcut 4-0 din fața porții, după ce goalkeeper-ul Fofana a respins în față

VIDEO. Rezumatul meciului Guineea Ecuatorială - Coasta de Fildeș 4-0

Citește și alte știri din fotbalul internațional: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.