Liga 1

Helmut Duckadam laudă noul transfer al Rapidului: „O afacere excepțională!”

Marian Aioani

Articol de Andrei Petrescu  —  marţi, 23 ianuarie 2024

Helmut Duckadam (64 de ani), a comentat transferul lui Marian Aioani (24) de la Farul la Rapid și este de părere că giuleștenii au făcut o afarere excelentă. 

Rapid și Farul au bătut palma pentru transferul portarului Marian Aioani. După ce l-au dat pe Horațiu Moldovan la Atletico Madrid, pentru 800.000 de euro, giuleștenii și-au găsit înlocuitor în curtea lui Gică Hagi. 

Clubul alb-vișiniu va achita 400.000 de euro pentru echipa lui Gică Hagi, care va păstra și 20% dintr-un viitor transfer. Duckadam a comentat această mutare și e de părere că Aioani este o pierdere pentru Farul și un mare câștig pentru Rapid. 

Duckadam: „E o șansă uriașă pentru Aioani”

„E o pierdere pentru Farul Constanța. Dacă Rapid îl ia pe Aioani face o mare afacerere. E un portar cu experiență, un portar care a câștigat campionatul, care a jucat aporoape meci de meci. 

E o șansă pentru el și o oportunitate uriașă dacă reușesc să-l ia. La suma asta e o afacere excepțională. Dacă atât costă (n.r. 400.000 de euro) atunci să-l ia de ieri! (n.r. - râde)”, a declarat Helmut Duckadam pentru GSP. 

Marian Aioani, transferat de Rapid

Portarul va semna un contract pe 3 ani și jumătate cu giuleștenii. Acesta va ajunge în scurt timp la București, pentru a face vizita și a semna actele, iar foarte probabil va fi portarul titular în meciul cu Dinamo (sâmbătă, 27 ianuarie, 20:00).

Crescut de Chindia, Aioani a ajuns la Farul în vara lui 2021. Atunci, Hagi îi trimitea la Târgoviște pe Căbuz, Căpușă, Dulca și Paul Iacob. Ultimul fiind acum la Rapid.

Aioani, care măsoară 1,87 m, a bifat 27 de meciuri în acest sezon la Farul, încasând 36 de goluri. La Rapid se va duela pentru postul de titular cu Virgil Drăghia (33 de ani).

1.500.000 de euroe cota lui Marian Aioani, potrivit transfermarkt

Citește și alte știri din Liga 1: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.