Liga 1

Vlad Chiricheș șochează! S-a gândit la retragere: „Am avut gândul ăsta destul de puternic” » Fotbalistul care l-a sfătuit să mai joace

Vlad Chiricheș (34 de ani), fundașul celor de la FCSB, a declarat că s-a gândit la retragere. foto: Imago Images

Articol de Alexandru Tomuțiu  —  marţi, 23 ianuarie 2024

Vlad Chiricheș (34 de ani), fundașul celor de la FCSB, a declarat că s-a gândit la retragere.

Stoperul care s-a întors vara trecută la FCSB nu a mai evoluat pentru roș-albaștri de aproape 5 luni. Acesta s-a accidentat pe 28 august, în UTA - FCSB 2-1, și mai are de așteptat până va reveni pe teren.

Chiricheș a declarat că imediat după accidentare s-a gândit la retragere. Simțise că nu mai poate trece printr-o perioadă lungă de recuperare. 

Apărătorul s-a sfătuit cu familia, dar și cu Alex Chipciu, iar decizia a fost aceea de a mai juca. 

Vlad Chiricheș s-a gândit la retragere: „Eram cu gândul ăsta. Alex Chipciu m-a întrebat dacă sunt sigur”

„Da, am avut în primele zile. Eram cu gândul ăsta destul de puternic și că nu mai am chef să trec iar printr-o perioadă de genul ăsta

Familia mea mi-a pus, așa, două-trei întrebări și Alex Chipciu m-a întrebat dacă sunt sigur și mi-a enumerat niște situații și niște opinii de-ale lui. Zilele următoare le-am zis că au dreptate. Pot să revin și după asta. 

Nu mi-am propus (n.r. cât să mai joace fotbal). În general, dacă îți propui, acolo se termină mentalul ăsta și tot ce transmiți în Univers se cam adeverește. Așa că las lucrurile de la sine și cât duce corpul și am pasiunea pentru fotbal las să curgă totul totul de la sine. Nu vreau să-mi pun un barem sau un reper”, a spus Vlad Chiricheș, pentru Fanatik.

7 meciuria jucat Vlad Chiricheș în acest sezon pentru FCSB

Gigi Becali: „Ăia trei din față, ca să știe toată lumea, sunt Phelipe, Coman, Băluță"

>

Nu mă simțeam OK să fiu plătit pentru lunile astea, mai ales că am venit pe un salariu mare pentru campionatul României și am simțit că nu trebuie să mai fiu plătit perioada asta cât o să fiu ieșit din circuit. E o sumă mică, undeva în jur de 5.000 de euro.
- Vlad Chiricheș, FCSB

Citește și alte știri din Superliga:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.