Liga 1

Daniel Niculae dezvăluie „situația mai delicată” a unui rapidist de bază: „L-am trimis în Belgia!”

Daniel Niculae, președintele Rapidului, a oferit detalii despre starea accidentaților Xian Emmers (24 de ani) și Claudiu Petrila (23 de ani).

Articol de Adrian Jitea  —  Tuesday, 23 January 2024

Daniel Niculae, președintele Rapidului, a oferit detalii despre starea accidentaților Xian Emmers (24 de ani) și Claudiu Petrila (23 de ani).

Rapid a început anul cu o victorie în fața lui FCU Craiova, scor 4-3. Krasniqi și Burmaz au marcat la debut, Rrahmani a punctat și el la revenirea după accidentare. Giuleștenii așteaptă întăriri și în perioada următoare.

Daniel Niculae, detalii despre Xian Emmers și Claudiu Petrila

Xian Emmers a jucat ultimul meci pe 1 octombrie 2023, în remiza 1-1 cu Hermannstadt. Daniel Niculae nu are vești bune în privința mijlocașului belgian: „Situația lui Xian e cea mai delicată. L-am trimis în Belgia, are o accidentare la deget destul de greu de rezolvat”.

În schimb, Claudiu Petrila, unul dintre cei mai eficienți fotbaliști rapidiști în prima parte a sezonului, se apropie de revenire: 

La Claudiu intrăm pe ultima sută de metri. A făcut un RMN la întoarcerea din cantonament, arată foarte bine. Sperăm să nu ne grăbim, el e dornic să reînceapă. S-a antrenat foarte bine, m-a alergat și pe mine prin Antalya. Nu credeam că aleargă atât de bine. La începutul lunii februarie sperăm să îl avem
- Daniel Niculae, președinte Rapid 

Xian Emmers refuză operația, deși lipsește de aproape 5 luni

Xian Emmers (24 de ani), mijlocașul de la Rapid, a făcut un nou control și are ruptură la tendonul de la degetul mare al piciorului drept. Lui i s-a propus operația de către cei din club, dar belgianul a refuzat.

Xian Emmers // FOTO: Imago

Belgianul e considerat un jucător extrem de important, a jucat 8 meciuri în Superliga înainte să se accidenteze. Are 1 gol și zero assist-uri în campionat. Emmers e din vara lui 2022 la Rapid, echipă pentru care a jucat 36 de meciuri în total și a marcat 4 goluri.

Transferurile reușite de Rapid în perioada de mercato din iarnă: 

  • ANTRENOR: Cristiano Bergodi (confirmat)
  • VENIRI: Ermal Krasniqi (CFR Cluj), Borisav Burmaz (Vozdovac), Florent Hasani (KF Tirana), Damjan Djokovic (FCSB), Marian Aioani (Farul)
  • REVENIRI: Andrei Ciobanu (Poli Iași)
  • PLECĂRI: Juvhel Tsoumou (liber), Borja Valle (Ponferradina), Andrei Ciobanu (FC Voluntari), Ștefan Pănoiu (împrumut la U Cluj), Al. Stan (împrumut CS Mioveni)

VIDEO. Dan Șucu, în al nouălea cer după victoria muncită cu FCU Craiova: „Mi-a fost dor de Giulești” 

>

Citește și alte știri despre Rapid:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.