Liga 1

Florin Manea, comision impresionant » Câți bani a luat după transferul lui Radu Drăgușin la Tottenham

Articol de Sergiu Alexandru  —  miercuri, 24 ianuarie 2024

Florin Manea, agentul lui Radu Drăgușin (21 de ani), a dezvăluit ce sumă primește după transferul acestuia la Tottenham.

Internaționalul român a dat lovitura în această iarnă. A semnat în Premier League, cu Tottenham, pentru o sumă record: 30 de milioane de euro. Transferul de la Genoa reprezintă o lovitură nu doar pentru fotbalist, ci și pentru impresarul său, Florin Manea. Acesta primește un comision impresionant: 4 milioane de euro.

Câți bani ia Florin Manea după transferul lui Radu Drăgușin la Tottenham

„Eu cu el am o înțelegere de la început. Așa am cu toți jucătorii. Pun totul  pe masă. «Ăsta e comisionul meu, asta iei tu». Eu nu m-am ascuns niciodată. Radu are contractul meu de comision. Nu vreau să spun ce sumă am luat. Da, e între 4 și 5 milioane de euro. Mai degrabă spre 4 milioane. 

Asta e doar partea mea. Banii mei. În afară de partenerii mei. Am luat și de la Tottenham, și de la Genoa. Da, e o sumă care schimbă viața.

Banii nu îi iau pe toți o dată. Iau 4 milioane în 6 ani. Banii sunt împărțiți. Că reușesc eu să iau două milioane acum și restul în următorii ani, e altceva. E o sumă pe 6 ani. Nu iau bani din salariul lui Radu.

FIFA spune că ai voie să iei 10% de la echipa care vinde și 5% la sută de la echipa care plătește. Eu am reușit să iau un comision mai mare și să fac condiții mai bune pentru Radu”, a spus Florin Manea la Fanatik.

Radu Drăgușin, salariu mărit de șase ori la Spurs!

Fundașul central român a semnat contractul până în iunie 2029. Salariul lui Radu s-a mărit dintr-un foc de șase ori, trecând de la 500.000 de euro net anual, cât avea la Genoa, la circa trei milioane, intrând direct în Top 10 cele mai mari salarii primite de jucătorii lui Spurs în acest sezon.

VIDEO Sfatul lui Pirlo pentru Radu Drăgușin » Fundașul dezvăluie discuția cu fostul antrenor al lui Juventus

>

Citește și:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.