Liga 1

Oțelul a transferat de la Universitatea Craiova! A semnat pe un an și jumătate și a intrat în programul lui Dorinel Munteanu

Articol de Andrei Crăiţoiu  —  miercuri, 24 ianuarie 2024

După ce ieri l-au transferat pe portarul Eduard Pap, de această dată un fundaș dreapta de 19 ani, câștigător al Ligii de Tineret cu echipa U19 a Universității Craiova, a semnat un contract cu Oțelul Galați. Este vorba de Claudio Mocanu care a intrat deja în programul de pregătire al lui Dorinel Munteanu.

Claudio Ionuț Mocanu este campion al României cu echipa U19 a Universității Craiova în primăvara anului trecut. Acum acesta a fost legitimat de Oțelul Galați, semnând un contract pe jumătate de an, cu posibilitatea de prelungire pe încă două sezoane.

Mocanu are 19 ani și este de meserie fundaș dreapta și o soluție la care Dorinel Munteanu poate apela pentru a bifa regula Under 21.

„După finala Ligii de Tineret de anul trecut, scor 3-1 cu UTA Arad, Claudio a fost trimis de clubul din Bănie sub formă de împrumut la CSM Deva, iar de câteva zile a devenit liber de contract”, anunță siteul oficial al grupării gălățene.

După prezentarea oficială, acesta a intrat deja în programul de pregătire al lui Dorinel Munteanu.

Situație dificilă la Oțelul Galați! Dorinel Munteanu anunță că nu sunt bani: „Jucătorii trebuie să fie plătiți”

>

Citește și:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.