Stiri extrasport

Zandalee, singura fiică a lui Miodrag Belodedici, face furori: „Mi-ar fi plăcut să fie în lumea sportului, dar n-a fost să fie”

+11 Foto
Zandalee Belodedici

Articol de Andra Mocanu  —  Wednesday, 24 January 2024

Miodrag Belodedici are o singură fiică, Zandalee Belodedici, în vârstă de 26 de ani. Tânăra e o prezență discretă în spațiul public.

Zandalee provine din căsnicia pe care dublul câștigător al Cupei Campionilor a avut-o cu Sandra Macovescu, de care a divorțat însă în 2001. Ea locuiește de o bună perioadă în Spania, unde a făcut și studiile universitare la Facultatea de Turism din Valencia.

Pasiunea ei este turismul hotelier, domeniul pe care l-a studiat și în care a și început să lucreze. „Ea şi-a dorit să lucreze în domeniul hotelier şi cred eu că va face carieră. Mi-aş fi dorit ca ea să cocheteze cu lumea sportului, dar nu a fost să fie. Dacă ei i-a plăcut turismul, a fost o alegere pe care a făcut-o de când era adolescentă, iar eu am încurajat-o să facă doar ceea ce-i place”, a spus fostul internațional Miodrag Belodedici pentru unica.ro.

Zandalee Belodedici, pasionată de turism

Zandalee a locuit o perioadă și cu tatăl ei, în București, când a făcut practica la un hotel din capitala României, în timpul facultății.

„A stat timp de şase luni la mine. I-a plăcut destul de mult Bucureştiul. S-a acomodat foarte bine şi la job”, mai spunea Belodedici despre ea.

Miodrag Belodedici a fugit în Iugoslavia cu mama lui Zandalee

În 1988, Miodrag Belodedici a fugit în Iugoslavia, iar la puțin timp l-a urmat și Sandra Macovescu, fiica fostului ministru de externe comunist George Macovescu. Aceasta fusese înainte împreună cu Gabi Balint, coechipierul de la națională al lui Belo. De fapt, ea a fost și „mărul discordiei” dintre cei doi buni prieteni, după ce a început să iasă cu Belodedici pe când încă era cu Balint.

Sandra și Miodrag s-au căsătorit în Iugoslavia, iar după anii '90 s-au stabilit în Spania, acolo unde s-a și născut Zandalee. La divorțul din 2001, Sandra s-a ales cu jumătate din averea lui Miodrag, inclusiv casa din Valencia, cumpărată de fotbalist pe vremea când juca la clubul orașului.

Citește și alte știri mondene: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.