Liga 1

„Bocciu”, liderul galeriei rapidiste, a dezvăluit planul prin care se va răzbuna pe dinamoviști: „Vreau să îl anunț public” + răspunsul PCH

Galeria Rapidului amenință cu boicotarea derby-ului cu Dinamo, dacă rivalii nu schimbă sectorul giuleștenilor de pe Arena Națională. Liviu „Bocciu” Ungurean are și un plan al revanșei, dacă lucrurile nu vor fi rezolvate în orele următoare.

Articol de David Marinescu  —  miercuri, 24 ianuarie 2024

Galeria Rapidului amenință cu boicotarea derby-ului cu Dinamo, dacă rivalii nu schimbă sectorul giuleștenilor de pe Arena Națională. Liviu „Bocciu” Ungurean are și un plan al revanșei, dacă lucrurile nu vor fi rezolvate în orele următoare. De ultim moment, PCH dă semnale că părțile vor cădea la pace până la startul partidei. 

  • Dinamo - Rapid e programat sâmbătă, de la ora 20:00, pe Arena Națională. Meciul va fi liveTEXT pe GSP.ro și în direct la TV pe Prima Sport 1, Orange Sport 1 și Digi Sport 1

Contrele dinaintea derby-ului pot lăsa o peluză goală pe Arena Națională. Rapidiștii sunt nemulțumiți că au primit bilete la inelul superior și au refuzat să le ia în primire.

Liderul suporterilor giuleșteni, Liviu „Bocciu” Ungurean, dă vina pe Elias Bucurică, șeful Peluzei Cătălin Hîldan. Și amenință că la următorul meci Rapid - Dinamo va discuta direct cu cei din Peluza Sud a „câinilor”. Facțiunile dinamoviste nu se înțeleg de o bună perioadă de timp.

„Bocciu” vrea să se răzbune pe Dinamo: „La următorul meci, toate biletele vor fi predate celor de la Peluza Sud”

„Am avut un acord, am înțeles că singurul care se opune e domnul Elias Bucurică. Vreau să îl anunț public că de acum încolo vom discuta doar cu băieții de la Peluza Sud. E problema lor, dar noi nu avem nicio vină. Noi am respectat ce am discutat cu ei în tur. Acum, mingea e la ei.

Am discutat cu Elias Bucurică, a spus că vor remedia situația, apoi l-am sunat și nu a mai răspuns. Sunt surprins neplăcut. Nu știu ce s-a întâmplat cu el și aruncă aceste lucruri că ar fi vina noastră. 

Ei au luat-o pe un drum pe care eu nu pot să îl înțeleg. La următorul meci, toate biletele achiziționate pentru Dinamo vor fi predate celor de la Peluza Sud. 

Până acum i le dădeam domnului Bucurică, pentru că era reprezentantul lui Dinamo, dar acum a luat-o pe un drum greșit”, a precizat Liviu „Bocciu” Ungurean la „Fotbal Club” de la Digi Sport. 

PCH vrea să o dea la pace cu giuleștenii: „O să le dăm biletele, dar să lase «bass-ul» jos”

Spre seară, însă, au apărut indicii conform cărora cele două tabere ar fi ajuns la o înțelegere. Un lider din Peluza Cătălin Hîldan contactat de GSP a oferit ultimele informații despre scandalul zilei în Superligă: „O să le dăm biletele, nu este vina lor. Dar să lase «bass-ul» jos și să fie băieți corecți, că ține de educație!”.

2.800 de biletear primi rapidiștii la derby-ul cu Dinamo

VIDEO. Imagini cu suporterii Rapidului la casele de bilete înaintea derby-ului cu Dinamo

>

Citește și alte știri din Superligă: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.