Liga 1

Un nou preț pentru Compagno. Cât cere acum Gigi Becali pentru atacantul de la FCSB

Andrea Compagno // FOTO: Imago

Articol de Adrian Duţă, Andrei Furnigă (video), Carmen Dumitru  —  Thursday, 25 January 2024

Gigi Becali, patronul FCSB, a declarat că atacantul Andrea Compagno (27 de ani) are un nou preț: 300.000 de euro.

Italianul cumpărat de FCSB de la FCU Craiova cu 1,5 milioane de euro a fost trecut pe lista de transferuri, iar Gigi Becali a tot scăzut suma pe care o cere în schimbul lui. A pornit de la 2,5 milioane de euro, a ajuns apoi la 1,5 milioane de euro, a scăzut la 1 milion, ulterior la 400.000, iar mai nou vrea 300.000.

Gigi Becali vrea 300.000 de euro pe Andrea Compagno

Compagno a pierdut echipa de start, însă a intrat în minutul 75 cu UTA, scor 4-0, prima partidă a anului pentru roș-albaștri. „Cu Compagno ce să fac? E jucător la FCSB. Îl dau și cu 300.000 de euro acum. Alt atacant nu mai iau, pentru că nu are unde să joace”, a declarat Gigi Becali, într-o discuție cu reporterii în fața casei lui din Aleea Alexandru.

Patronul de la FCSB a anunțat deja cum va arăta linia ofensivă începând de la meciul următor, cu Universitatea Craiova (28 ianuarie, ora 20:00). 

„Vrem să facem o echipă puternică. Dacă vom domina și Craiova clar, înseamnă că avem valoare. Va intra și Coman. Dacă era și Coman cu UTA...

Cu UTA mi-a plăcut foarte mult de Baba. Și e o problemă. Trebuie să joace doi dintre Baba Alhassan, Șut și Lixandru. Și mi-a plăcut și de Phelipe. Credeam că va avea trac. Dar nu a avut nicio emoție. Ca să știe toată lumea, Băluță, Phelipe și Coman sunt cei din față. Nu îi schimbă nimeni! 

Nu mai transfer niciun atacant. Nana va juca, pentru că e rachetă. Vom vedea ce facem, poate facem o șmecherie. La ora asta nu știu. Poate joacă Nana în stânga”, a mai declarat Becali.

4 goluria marcat Compagno în acest sezon în Superliga, în 18 meciuri

Cum ar putea arăta FCSB: Târnovanu – Antwi, Dawa, Ngezana, Pantea – Olaru, Șut, Alhassan – Luis Phelipe, Al. Băluță, Fl. Coman

VIDEO. Gigi Becali: „Ăia trei din față, ca să știe toată lumea, sunt Phelipe, Coman, Băluță”

>

Citește și:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.