Liga 1

Cine arbitrează Universitatea Craiova - FCSB » A provocat scandal imens cu deciziile sale la un meci al roș-albaștrilor din acest sezon

FCSB - Universitatea Craiova/ foto Imago Images

Articol de Andrei Crăiţoiu, Adrian Duţă  —  joi, 25 ianuarie 2024

Universitatea Craiova - FCSB, meci care se va juca duminică în etapa #23 din Superliga, de la ora 20:00, va fi arbitrat de Marcel Bîrsan.

  • Universitatea Craiova - FCSB se joacă duminică, de la ora 20:00, liveTEXT pe GSP.ro și la TV pe Prima Sport 1, Orange Sport 1 și Digi Sport 1

Arbitrul bucureștean a fost delegat la derby-ul etapei, între locul 1 și locul 4 din Superliga. „Centralul” bucureștean a mai arbitrat două meciuri ale celor de la FCSB în acest sezon, 1-0 cu CFR Cluj și 0-2 cu Oțelul. Bîrsan a fost la centru la un singur meci al Craiovei în actuala stagiune, 0-2 cu Farul.

Marcel Bîrsan arbitrează Universitatea Craiova - FCSB

Bîrsan a condus 208 meciuri în Liga 1, dintre care 13 în ediţia curentă, în care a arătat un cartonaș roşu (Florinel. Coman, etapa a 18-a) şi a dictat 3 penalty-uri (1 pro FCSB, etapa a 4-a cu CFR Cluj). Meciul Universitatea Craiova - FCSB va fi partida cu numărul 209 din cariera „centralului” bucureștean în Superliga.

Penalty-ul dictat în etapa a patra, în meciul FCSB - CFR Cluj 1-0, a creat un scandal imens. La finalul partidei. Cristi Balaj, președintele ardelenilor, i-a reproșat direct lui Bîrsan decizia luată. „Centralul” a dictat atunci atunci lovitură de la 11 metri după un contact între Cvek și Compagno.

Duelul Cvek - Compagno

„În primul rând, nu ai controlat faza. Nu ai controlat faza. Ești mascat”, i-a reproșat Balaj lui Bîrsan. Arbitrul meciului i-a răspuns: „Eu le-am spus (n.r. - jucătorilor de la CFR) ce am văzut și am descris faza. A fost o intrare imprudentă în suprafața de pedeapsă. Eu ce să le fac?”.

Balaj a venit apoi cu o nouă replică: „Noi vorbim acum că duce piciorul neglijent? Tu nu ai controlat faza!”.

Universitatea Craiova cu Marcel Bîrsan la centru

  • 34 jocuri - 22 victorii - 4 remize - 8 înfrangeri; 
  • În sezonul 2023/2024, un singur meci: etapa a 7-a, Farul - Universitatea Craiova 2-0.

FCSB cu Marcel Bîrsan la centru

  • 23 jocuri - 14 victorii - 4 remize - 5 înfrângeri; 
  • Două meciuri în 2023/2024: etapa a 4-a, FCSB-CFR Cluj 1-0; etapa a 18-a, FCSB-Otelul Galați 0-2

Toate informațiile înainte de Universitatea Craiova - FCSB

>

Clasamentul din Liga înainte de Universitatea Craiova - FCSB

Citește și alte știri din Superliga:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.