Liga 1

Dumitru Dragomir critică achizițiile efectuate de giuleșteni: „Nu ştiu cine face transferurile la Rapid, dar spuneţi-i asta!” + Despre cine a spus ferm: „Eu nu l-aș fi luat!”

Dumitru Dragomir

Articol de Alexandru Stanciu  —  joi, 25 ianuarie 2024

Dumitru Dragomir (77 de ani), fostul președinte al Ligii Profesioniste de Fotbal, a criticat strategia de transferuri din această iarnă a celor de la Rapid.

Dumitru Dragomir a comentat în special transferul lui Damjan Djokovic (33 de ani), adus liber de contract de la liderul Superligii, FCSB.

Dumitru Dragomir: „Dacă ai numai jucători de viteza întâi şi a doua, nu prea ai rezultate”

„Nu ştiu cine face transferurile la Rapid, dar spuneţi-i să mai ia şi jucători de viteză. Dacă ai numai jucători de viteaza întâi şi a doua, nu prea ai rezultate.

Ai văzut ce a făcut Craiova din ei, nu că a fost vreo invenţie tactică. Au avut mare noroc pe prostia celor de la Craiova. Djokovic nu mă dă pe spate şi nu l-aş fi luat dacă eram la Rapid”, a declarat Dumitru Dragomir, potrivit fanatik.ro.

Rapid a adus 5 jucători în această perioadă de mercato:

  • Florent Hasani (26 de ani) de la KF Tinara - 300.000 de euro
  • Burmaz Borisav (22 de ani) de la Vozdovac - 400.000 de euro
  • Damjan Djokovic (33 de ani) de la FCSB - liber de contract
  • Ermal Krasniqi (25 de ani) de la CFR Cluj - 1.000.000 de euro
  • Marian Aioani (24 de ani) de la Farul - 400.000 de euro
     

 

Damjan Djokovic, după debutul la Rapid: „Eu dau tot ce pot la echipa la care sunt”

Damjan Djokovic a vorbit cu reporterii GSP, după debutul la Rapid în meciul amical cu Sabah, pierdut de giuleșteni cu scorul de 1-2: „Când pierzi nu e bine, dar a fost un antrenament bun. Mă simt foarte bine, un grup bun și e o plăcere să stai în cantonament cu acești băieți. Mereu este concurență, iar antrenorul decide cine joacă. Eu dau tot ce pot la echipa la care joc.

Am ales Rapid fiindcă eu cred că are un proiect interesant, pe termen foarte lung, foarte bun și cu ambiție. Patronul și conducerea au ca obiectiv performanța, asta m-a atras.

Sincer, nimeni din conducere nu m-a convins. Vorbeam înainte cu prietenii mei care sunt rapidiști și mă sunau  să vin, m-au convins ei cel mai mult. Nu a mai fost nevoie de conducere”.

VIDEO. Damjan Djokovic mesaj pentru rapidiști: „Aici am vrut să fiu!”

>

Vezi și alte știri:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.