Liga 1

I-a sunat telefonul la ora zece seara: „Nu pot să dau nume, că nu e frumos” » Povestea cu Gigi Becali despre care nimeni nu știa: „Bagă-i lu' ăla o sută de milioane. Noroc că aveam inima tare”

Articol de Andrei Crăiţoiu  —  joi, 25 ianuarie 2024

Jurnalistul Cătălin Oprișan a povestit la podcast-ul „Acasă La Măruță” o întâmplare inedită care l-a avut în prim-plan pe patronul celor de la FCSB, Gigi Becali. Totul după ce jurnalistul i-a cerut ajutor latifundiarului pentru a ajuta două fetițe rămase fără părinți și care erau crescute de bunic.

„Am primit 100 de milioane! Sună telefonul, seara. 0722.900.xxx. Nu pot să dau nume, că nu e frumos. «Bună seara, vă sun din partea lu' patronu'». Eram vineri seara, la mine în cartier, într-un magazin. Zice: «Să-mi dați contul să vă bag suta de milioane!»”, a povestit Oprișan la podcast-ul lui Cătălin Măruță.

Apoi a continuat: „Noroc că aveam inima tare. «Ce să fac?». «A zis patronul, bagă-i lu' ăla o sută de milioane». «Unu la mână, e zece seara, doi la mână, ce bani?». «Nu știu, domne. Mi-a zis să vă bag o sută de milioane». «Stați să se facă luni să vorbim»”.

„Trăiau cu bunicul pe lângă Fundulea într-un container”

Gazda matinalului de la Kiss FM, Cătălin Oprișan, a dezvăluit povestea. 

„Care fusese treaba? Două fetițe, una de zece și una șase ani. Aia mare olimpică. Mamă, tată n-aveau. Murise mama, tatăl le-a părăsit. Trăiau cu bunicul pe lângă Fundulea, într-un container, pe lângă un lan de nu știu ce... Zero condiții”, a spus acesta.

„Sandra Stoicescu (n.r. jurnalist Antena 1) mă sunase dacă putem face ceva și eu îl sunasem pe Virgil (n.r. vărul lui Gigi Becali, poreclit „Cancelarul”). În patru ore m-a întrebat ăla unde bagă banii. A trimis betonieră și le-a făcut casă în mijlocul câmpului. Două camere și le-a mai băgat în cont nu știu cât”, a mai povestit Oprișan.

Vorbisem vineri la cinci... Mai departe nu e treaba mea să comentez că umblă cu un fes, cu o cruce croșetată. Fiecare avem o nebunie!
Cătălin Oprișan, jurnalist

Gigi Becali: „Stați să termin de construit biserica, în 2-3 ani, și o să vedeți cum bat Barcelona, City, Real Madrid, Chelsea”

>

Citește și:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.