Liga 1

Încă o plecare de la Rapid! Unde a plecat un portar al giuleștenilor

Articol de Andrei Crăiţoiu  —  joi, 25 ianuarie 2024

După plecarea lui Horațiu Moldovan la Atletico Madrid, Rapid a mai renunțat la serviciile unui portar. Este vorba de David Dumitru (17 ani) care a fost împrumutat până în vară la SCM Rm. Vâlcea, formație care se luptă pentru promovarea în Liga 2

Horațiu Moldovan a plecat din Giulești, iar rapidiștii s-au mișcat rapid și l-au înregimentat pe Marian Aioani de la Farul, contra sumei de 400.000 de euro.

La doar două zile distanță, oficialii din Grant au luat decizia să mai renunțe la serviciile unui portar. Vorbim de un junior, David Dumitru (17 ani) care a fost împrumutat până în vară la SCM Rm. Vâlcea.

Primul contract de profesionist

David a jucat pentru echipa mare un singur meci, într-un amical cu Metaloglobus, iar în acest sezon a apărat în trei partide poarta echipei de tineret a clubului vișiniu.

Contractul cu Rapid a fost primul ca profesionist semnat de David, în aprilie anul trecut. Acesta a venit de la Academia Pro Sport în 2022, iar giuleștenii l-au considerat „de mare viitor”.

Până se semneze cu Rapid el a jucat în cinci meciuri din Liga Elitelor U17 și într-unul din Cupa Elitelor U17, primind trei goluri la echipa lui Octavian Chihaia.

În acest moment, Rapid are trei portari. Marian Aioani (24 de ani), Virgil Drăghia (33) și mezinul George Ungureanu (16)

Match Preview Dinamo - Rapid » Derby-ul etapei are loc pe Arena Națională

>

Citește și:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.