Campionate

Scene incredibile în prim plan cu mama unui superstar de la Manchester City » S-a îmbătat și s-a luat la ceartă cu forțele de ordine: „Duceți-vă dracu'! Sunt un animal când beau!”

Phil Foden alături de mama sa, Claire Rowlands / Sursă foto: Instagram @philfoden

Articol de Alexandru Stanciu  —  joi, 25 ianuarie 2024

Claire Rowlands (44 de ani), mama lui Phil Foden (23 de ani), a fost protagonista unui incident incredibil în septembrie 2023, într-un club de noapte din Towyn, Țara Galilor.

Claire a fost arestată atunci după ce i-a dat șapca jos din cap unui bărbat, iar apoi s-a luat la ceartă cu polițiștii veniți să aplaneze conflictul.

Mama lui Phil Foden, conflict cu forțele de ordine: „Duceți-vă dracu'! Sunt un animal când beau!”

Incidentul a avut loc la doar câteva ore după ce fiul ei, Phil Foden, a jucat pentru naționala Angliei în remiza cu Ucraina, scor 1-1, din campania de calificare pentru Campionatul European din 2024.

Claire a fost acuzată că i-a dat șapca jos din cap unui bărbat după ce a consumat alcool cu mai multe prietene. Paznicii clubului au decis să o dea afară din club pentru că a asaltat un invitat, iar apoi au solicitat intervenția forțelor de ordine.

După apariția polițiștilor, Claire Rowlands a devenit și mai agresivă și a început să se certe cu aceștia: „Ce nu vă convine, ce am făcut? Lăsați-mă în pace dacă n-aveți dovezi. O prietenă i-a sărit în aparăre acesteia: „Lăsați-o în pace, merge acasă cu mine”, dar polițiștii au replicat: „Nu, rămâne cu noi câteva momente pentru a clarifica lucrurile”.

Claire Rowlands / Sursă foto: DailyMail

Claire a fost atunci arestată și a petrecut noaptea în închisoare, urmând ca a doua zi să fie eliberată. Mama lui Phil Foden le-a spus polițiștilor: „Duceți-vă dracu'! Nu beau des, dar și când o fac sunt un animal!”

Claire Rowlands: „A fost doar o glumă care n-a ieșit deloc bine”

La proces, Claire Rowlands le-a spus judecătorilor că a fost invitată în oraș de câteva prietene, ca răgaz de la îngrijirea fiului ei cel mic, care suferă de dizabilități și are nevoie de îngrijire permanentă: „Planul a fost să ieșim, să râdem și să ne distrăm.

Am fost la o prietenă, am băut câteva sticle și ne-am pregătit să mergem în oraș. Am ajuns în club, ne-am distrat cu puțin karaoke și i-am invitat pe toți cei de acolo la dans.

Eram beată. A fost doar puțină distracție, l-am provocat puțin. Nu mi-a venit să cred că pot avea probleme doar pentru că i-am dat șapca jos cuiva. Asta fac de fel la petreceri, dau cuiva șapca jos, iar apoi i-o pun la loc pe cap. N-am vrut să-l deranjez sau să-l rănesc. A fost doar o glumă care nu a ieșit deloc bine”, a declarat Claire Rowlands, potrivit DailyMail.

VIDEO. Match Preview Tottenham Hotspur - Manchester City » Duel tare în FA Cup

>

Vezi și alte știri:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.