Campionate

Moment emoționant după calificarea Siriei: translatorul și reporterul au izbucnit în plâns la interviul lui Hector Cuper

Moment emoționant după calificarea Siriei: translatorul și reporterul au izbucnit în plâns la interviul lui Cuper

Articol de Alexandru Tomuțiu  —  Thursday, 25 January 2024

Siria a obținut pentru prima dată calificarea în optimile Cupei Asiei. Reporterul și translatorul nu și-au putut stăpâni emoțiile în timpul interviului selecționerului Hector Cuper (68 de ani).

Siria a învins India, scor 1-0, în ultimul meci al grupei B de la Cupa Asiei, calificându-se în optimile competiției. 

Sirienii au încheiat grupa sub Australia și Uzbekistan, dar au profitat de rezultatele mai slabe făcute de alte echipe clasate pe locul al 3-lea în alte grupe și s-au calificat mai departe.

VIDEO. Reporterul și translatorul au izbucnit în plâns în fața selecționerului Hector Cuper

La finalul interviului antrenorului Hector Cuper, reporterul și translatorul nu și-au mai putut stăpâni emoțiile și au început să plângă. Cei doi s-au luat în brațe, iar tehnicianul, vizibil mirat de reacția acestora, a părăsit locul interviului.

Coreea de Sud, egalată în minutul 90+15

Coreea de Sud a încheiat grupa E a Cupei Asiei, din care au mai făcut parte Bahrain și Iordania, cu un veritabil spectacol. În partida cu Malaezia, Coreea de Sud a deschis scorul în minutul 21 prin reușita lui Jeong Woo-Yeong, fotbalistul lui Stuttgart.

La 6 minute de la reluarea jocului, adversarii au reușit să egaleze prin Faisal Halim, iar în minutul 62 Arif Aiman transforma un penalty și o aducea pe Malaezia în avantaj. 

Autogolul lui Syihan Hazmi din minutul 83 a restabilit egalitatea, iar căpitanul Coreei de Sud și al lui Tottenham, Heung-Min Son, și-a adus echipa națională în avantaj în minutul 90+4 după ce a transformat un penalty. 

Meciul a fost prelungit inițial cu 12 minute, dar malaezienii au forțat egalarea și au reușit-o prin golul marcat de Romel Morales în minutul 90+15. 

Bahrain a încheiat grupa pe prima poziție, după ce a pierdut cu Coreea de Sud, scor 1-3, și le-a învins pe Malaezia și Iordania cu același scor, 1-0. 

Iordania a încheiat grupa pe locul al treilea, cu 4 puncte obținute, după ce a învins-o pe Malaezia cu scorul de 4-0, a remizat cu Coreea de Sud, scor 2-2, și a pierdut cu Bahrain, scor 0-1.

Citește și:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.