Campionate

Drăgușin a scăpat de el! Când revine starul lui City pe teren » Anunțul lui Guardiola

Erling Haaland nu va juca în Tottenham - City, foto: Getty Images

Articol de Romeo Ene  —  joi, 25 ianuarie 2024

Radu Drăgușin (21 de ani) ar putea evolua pentru Tottenham împotriva lui Manchester City, partidă din FA Cup. Meciul va avea loc mâine, 26 ianuarie, de la ora 22:00, iar în cazul în care va juca, românul va evita un adversar de calibru.

Pep Guardiola (53 de ani) a susținut conferința de presă premergătoare partidei cu Tottenham și a vorbit despre situația lui Erling Haaland.

Pep Guardiola: „Este aproape de revenirea pe teren”

Haaland a ratat 9 meciuri la Manchester City, ultima lui apariție pe teren datează din 6 decembrie, de la înfrângerea cu Aston Villa, scor 0-1. El a suferit o accidentare la gleznă. Fără el, City a obținut 8 victorii și un egal. Norvegianul are 14 goluri în 15 meciuri jucate în Premier League în această stagiune. 

Atacantul a postat o fotografie de la antrenament, alături de descrierea: „Oh, ce dor mi-a fost”. Chiar și așa, Pep Guardiola a anunțat faptul că jucătorul nu va evolua în meciul cu Tottenham: „Haaland este aproape de revenirea pe teren, nu este încă pregătit să joace vineri. Mai are puțin, vom mai aștepta”, a spus Guardiola, conform mundodeportivo.com.

Tehnicianul a vorbit și despre situația lui Kalvin Phillips, jucător ce va evolua la West Ham de la City, sub formă de împrumut: „Sper că va primi minutele pe care le merită și pe care nu am putut să i le ofer. Este un om excepțional. Dacă l-aș fi folosit 10 sau 15 meciuri la rând, ar fi jucat bine, dar nu am făcut-o.

Sunt recunoscător pentru comportamentul lui. Sper să prindă minute acolo, iar din sezonul viitor vom vedea care va fi situația lui”, a adăugat managerul lui City.

Despre Omar Berrada, directorul executiv care a plecat la Manchester United de la City: „Îi doresc tot binele și mult succes. A schimbat doar strada, nu orașul, a fost o persoană importantă pentru echipa noastră, dar aceasta a fost decizia lui, iar clubul trebuie să meargă mai departe”, a adăugat Pep, pentru sursa citată.

Cine transmite la TV Tottenham - Manchester City, în Cupa Angliei

Drepturile TV pentru Cupa Angliei sunt deținute în România de Pro Arena, care va transmite inclusiv Tottenham - Manchester City, „șocul” 16-imilor.

Ar putea fi partida de debut a lui Drăgușin în Cupa Angliei. El e anunțat ca rezervă de presa engleză, însă, la fel ca în partida cu United, are șanse mari să joace în repriza a doua. Van De Ven și Romero au fost folosiți din primul minut cu „diavolii”, însă cei doi stoperi revin după accidentări de lungă durată.

Echipa de start probabilă a lui Tottenham: Vicario - Porro, Romero, Van de Ven, Udogie - Maddison, Hojbjerg, Bentancur - Kulusevski, Richarlison, Werner. Drăgușin e anunțat pe banca de rezervă.

>

Citește și alte știri:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.