Liga 1

Mihai Stoica a găsit atacantul ideal pentru FCSB: „E aproape imbatabil în jocul aerian”

Mihai Stoica, Presedintele Consiliului Administrativ de la FCSB, a declarat că extrema dreaptă David Miculescu (22 de ani) ar putea juca pe postul de atacant central la FCSB.

Articol de David Marinescu  —  joi, 25 ianuarie 2024

Mihai Stoica, președintele Consiliului Administrativ de la FCSB, a declarat că extrema dreaptă David Miculescu (22 de ani) ar putea juca pe postul de atacant central la FCSB.

Ajuns la FCSB în vara anului 2022 pentru 1,5 milioane de euro, Andrea Compagno (27 de ani) nu mai este pe placul finanțatorului Gigi Becali, care este gata să îl vândă pe italian pentru doar 300.000 de euro.

Mihai Stoica spune că David Miculescu ar putea fi o variantă pentru poziția de vârf. Talia fotbalistului venit de la UTA în 2022 poate fi un argument pentru folosirea jucătorului pe postul respectiv. 

3 goluriîn 24 de partide are David Miculescu în acest sezon

Mihai Stoica: „David Miculescu poate juca atacant central”

„David Miculescu are 1,91 metri și e aproape imbatabil în jocul aerian şi la talie. N-a jucat foarte mult [număr 9], dar poate să joace cât au jucat Phelipe, Coman, Băluţă şi Octavian Popescu număr 9. 

Până la transferul lui Haaland, ce număr 9, ce atacant target man avea Guardiola de când a mers la City? Aguero e mic (n.r. are 1,73 metri). Şi Băluţă poate să fie target man. Este un jucător care câştigă dueluri aeriene la doar 1,66 metri”, a declarat Mihai Stoica la Orange Sport.

Mihai Stoica: „Andrei Vlad este interesant pentru echipe din afara țării”

Andrei Vlad a ajuns la 24 de ani. În actuala stagiune a bifat doar 3 apariții, în Cupa României, dar Mihai Stoica spune că Vlad n-ar fi acceptat o eventuală ofertă venită de la Rapid pentru a-l înlocui pe Horațiu Moldovan.

„Eu cred că nu ar fi dat curs unei oferte de la Rapid. Vlad a avut oferte și este interesant pentru echipe din afara țării. În decembrie 2024 devine liber de contract. În vară poate semna cu oricine din postura de jucător liber”, a mai spus Mihai Stoica.

VIDEO. Gigi Becali a făcut calcule pentru play-off: „Poate doar Hagi ține cu noi”

>

Citește și alte știri din fotbalul românesc:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.