Liga 1

Mititelu are oferte pentru doi jucători: „Sunt discuții avansate”

Adrian Mititelu/ foto: captură Facebook @FCU Craiova

Articol de Alexandru Barbu, Adrian Duţă  —  Friday, 26 January 2024

Adrian Mititelu, finanțatorul de la FCU Craiova, a declarat, la GSP Live, că are oferte pentru doi jucători.

  • Farul - FCU Craiova se joacă azi, de la ora 20:00, liveTEXT pe GSP.ro și la TV pe Prima Sport 1, Orange Sport 1 și Digi Sport 1

Fără să ofere nume, Mititelu afirmă că discuțiile pentru unul dintre jucătorii lui sunt avansate.

Adrian Mititelu, finanțator FCU Craiova: „Sunt discuții avansate pentru un jucător important”

„S-ar putea să mai vină un fundaș, dar deocamdată suntem în impas, din cauza pretențiilor pe care le are jucătorul. Și s-ar putea să plece cineva, există discuții pentru un jucător de la noi, momentan sunt discuții avansate, dar nu am ajuns la înțelegere. 

E un jucător important. De fapt, doi sunt doriți, dar pentru unul sunt discuții mai apropiate de ce ne dorim noi. Nu pot să spun dacă e Bauza, nu pot să vorbesc de jucători înainte de meciul cu Farul”, a declarat Adrian Mititelu, la GSP Live.

Adrian Mititelu: „Sperăm să obținem biletele pentru play-off”

În continuare, Adrian Mititelu a vorbit și despre șansele echipei lui la play-off:

„Anul acesta aveam așteptări mari, dar am început prost. Sperăm să obținem biletele pentru play-off, deși șansele sunt foarte reduse. Probabil că ne vom lupta din nou să câștigăm play-out-ul și să ne calificăm la barajul pentru cupele europene. 

Varianta celor două meciuri de baraj ar fi mai accesibilă decât să terminăm pe loc de Conference League în play-off. Noi ne-am dorit mult să ajungem în primele 6. 

Dacă batem Farul, se schimbă treaba. Avem numai meciuri grele, cu Dinamo, care e cu apa în gât, Oțelul, CFR Cluj, deci numai meciuri grele. Noi suntem realiști, asta nu înseamnă că nu visăm. Cât mai avem șanse, noi visăm”.

Înainte de meciul cu Farul, FCU Craiova e pe locul 11, cu 27 de puncte, 6 mai puține decât echipa lui Gică Hagi, care ocupă ultimul loc de play-off.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.