Stranieri

Alibec, în Qatar până la vară: „Plecarea nu e posibilă”

Denis Alibec/ foto: Twitter @Muaither

Articol de Adrian Duţă  —  vineri, 26 ianuarie 2024

Denis Alibec (33 de ani), atacantul lui Muaither, va rămâne la echipa din Qatar până la finalul sezonului.

El nu se va întoarce la Farul în acest mercato, fiind dorit în continuare de Muaither, care nu e dispusă să îl lase să plece. Alibec nu ar putea juca la o a treia echipă în acest sezon, regulamentul FIFA îi permite să evolueze la maxim două. Iar el a bifat deja meciuri la Farul și la Muaither în actualul sezon.

Denis Alibec: „Eu am discutat cu antrenorul de aici și o plecare a mea nu era posibilă”

„O revenire a mea la Constanța nu depindea de mine și nici de Farul, ci numai de actualul club. Sunt jucător sub contract și cei de aici au, de asemenea, anumite obiective. 

În plus, între mine și Farul nu va fi nevoie niciodată de negociere, ne-am înțelege cu siguranță. Din păcate, afirmațiile apărute în presă, cum că aș fi fost deranjat că Farul nu a negociat pentru mine, sunt neadevărate, pe mine nu m-a contactat nimeni. 

Eu am discutat cu antrenorul de aici și o plecare a mea nu era posibilă”, a transmis Alibec prin intermediul unui comunicat apărut pe site-ul oficial al Farului.

Ce mesaj a transmis Farul

„Denis Alibec este unul din cei mai importanți jucători pe care i-a avut clubul nostru și care, în sezonul trecut, a fost determinant în câștigarea campionatului. Cu toții ne-am fi dorit revenirea unui astfel de jucător valoros la Constanța, dar, din păcate, acest lucru nu poate fi realizat în acest moment. 

Farul nu poate negocia revenirea lui Denis Alibec, pentru că se află sub contract și este unul dintre jucătorii importanți ai clubului din Qatar”, a transmis și Farul Constanța.

VIDEO. Toate informațiile înainte de Farul - FCU Craiova

>

Citește și alte știri din Superliga:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.