Liga 1

Alexandru Mitriță, iritat înaintea derby-ului: „Ce să facem? Să ne dăm la o parte, ca să câștige Steaua campionatul?”

Alexandru Mitriță (28 de ani), golgeterul Universității Craiova, a prefațat derby-ul cu FCSB, din runda cu numărul 23 a Superligii.

Articol de Adrian Jitea  —  vineri, 26 ianuarie 2024

Alexandru Mitriță (28 de ani), golgeterul Universității Craiova, a prefațat derby-ul cu FCSB, din runda cu numărul 23 a Superligii. 

  • Universitatea Craiova - FCSB este programat duminică, de la ora 20:00, liveTEXT pe GSP.ro și televizat pe Prima Sport 1, Orange Sport 1 și Digi Sport 1.

Alexandru Mitriță crede că titlul în Superligă nu s-a jucat, în ciuda faptului că FCSB are un avans de 11 puncte față de urmăritoare. 

Golgeterul grupării oltenilor s-a declarat deranjat de întrebările despre adversara FCSB și a transmis că va răspunde doar subiectelor legate de formația lui. 

Alexandru Mitriță, înainte de CS Universitatea Craiova - FCSB

„Venim după o înfrângere, după jocuri mai puțin bune. Dar trebuie să avem un restart! Duminică ne așteaptă un meci greu, dar acum trebuie să schimbăm totul

Este o presiune în plus pentru că trebuie să acumulăm cât mai multe puncte. Trebuie să ne concentrăm la fiecare meci, să nu ne gândim la diferenţa de puncte. Trebuie să luptăm până la capăt. 

Ce facem acum, să ne dăm la o parte, ca să câştige Steaua (FCSB) campionatul? O victorie ne-ar debloca mental, ar schimba multe lucruri. Au un anumit număr de puncte în faţă, dar asta nu înseamnă că FCSB a câştigat campionatul.

Au jucători valoroși, dar noi trebuie să ne facem jocul și să nu repetăm greșelile din ultima vreme”, a spus Alexandru Mitriță într-o conferință de presă. 

Întrebat dacă a ținut legătură cu Alexandru Băluță, fostul coechipier de la CSU Craiova, în prezent la FCSB, Mitriță a răspuns direct: „Nu, nu am vorbit. Haideți să vorbim despre meci, nu despre alte aspecte. Nu mă interesează cum va fi primit”. 

Nu am ce să le reproșez celor de la Peluza Nord. Sunt alături de noi la fiecare meci. Dar sunt anumiți suporteri la Tribuna 2 care nu procedează corect. Nu e normal să te fluiere în minutul 10, când dai o pasă înapoi
- Alexandru Mitriță

VIDEO. Tot ce trebuie să știi înainte de CS Universitatea Craiova - FCSB 

>

Citește și alte știri din fotbalul românesc: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.