Liga 1

Florin Prunea, despre scandalul biletelor înainte de Dinamo - Rapid: „Bateți, mă, palma și cu asta basta”

Fostul portar Florin Prunea (55 de ani) regretă faptul că galeria Rapidului nu se va prezenta la meciul cu Dinamo.

Articol de Alexandru Tomuțiu  —  vineri, 26 ianuarie 2024

Fostul portar Florin Prunea (55 de ani) regretă faptul că galeria Rapidului nu se va prezenta la meciul cu Dinamo.

  • Dinamo - Rapid se joacă sâmbătă, de la ora 20:00, liveTEXT pe GSP.ro și televizat pe Prima Sport 1, Orange Sport 1 și Digi Sport 1.

Din cauza neînțelegerilor legate de bilete, dar și de locul în care ar fi fost repartizați pe Arena Națională, suporterii Rapidului au anunțat că nu vor face deplasarea. Aceștia vor urmări meciul de pe stadionul din Giulești.

Florin Prunea consideră că cele două părți ar fi trebuit să ajungă la un consens, iar suporterii rapidiști să nu lipsească de la un asemenea derby, ținând cont de rivalitatea dintre cele două cluburi.

Florin Prunea: „Aș fi făcut tot ceea ce depinde de mine pentru ca galeria Rapidului să fie pe stadion”

Aș fi făcut tot ceea ce depinde de mine pentru ca galeria Rapidului să fie pe stadion. Eu zic că se putea trece peste ceea ce a fost în tur. Galeria lui Dinamo n-a fost pe stadion atunci. 

Eu cred că vor fi rapidiști care vor merge. Oricum, te costă cheltuielile cu organizarea destul de mult, vreo 30.000 de euro. Nu e o decizie ușoară. Rapid va fi fără suporteri. Una e să îi simți lângă tine în momentele grele și alta e fără ei. Mi se pare forțată și din partea Rapidului. 

Toate, mai puțin FCSB-ul, au stat acolo, sus. Nici pe stadionul lui Rapid poziția oaspeților nu e una confortabilă. Regula e una clară. Dinamo nu are ce să pățească legal, doar moral. Nu e confortabil. Nici pe Giulești în dreapta, în colțul ăla nu e. Oricum, eu credeam că am trecut de aceste faze. 

Ei nu se înțeleg între ei, pe bune? Bateți, mă, palma și cu asta basta! Nici Nicolescu nu poate trece peste cuvântul suporterilor. Și între suporterii lui Dinamo sunt probleme. 

Eu cunosc dinamoviști care abia așteptau să meargă pe stadion. Unii vin doar pentru asta. Păcat că nu s-a ajuns la o înțelegere. Acum e târziu. Planul jandarmilor e aprobat”, a spus Florin Prunea, la Liga Digi Sport.

VIDEO. Marian Aioani, portarul Rapidului, declarații înainte de derby-ul cu Dinamo

>

Citește și alte știri din Superliga:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.