Handbal

Ceartă la vârf în Federația Română de Handbal! » Secretarul general a demisionat după o înfruntare cu președintele Constantin Din

Viorel Mazilu (stânga) și Constantin Din în tribună Foto: Imago

Articol de Costi Prună  —  Friday, 26 January 2024

Viorel Mazilu, 41 de ani, nu mai este secretarul general al FR Handbal, au asigurat surse GSP, după ce fostul jucător important al Stelei în anii 2000 a avut o discuție aprinsă cu președintele Constantin Din

Surse din handbal au confirmat pentru GSP că Viorel Mazilu nu mai este secretarul general al Federației Române de Handbal.

După o discuție aprinsă între Viorel Mazilu și președintele FRH, Constantin Din, avută duminică după-amiază, discuție care a degenerat în ceartă, cu reproșuri de ambele părți, șeful handbalului românesc a anunțat terțe persoane că: „Federația nu mai are secretar general”, au confirmat pentru GSP sursele mai sus amintite.

Aceleași surse au spus că Viorel Mazilu și-a dat demisia joi, iar președintele Costel Din a confirmat plecarea lui Mazilu printr-o decizie scrisă în cadrul FRH.

Contactați de GSP, niciunul dintre cei doi nu a răspuns telefonic sau prin mesaje.

Andrei Nicolae Luca, în locul lui Mazilu

În locul lui Viorel Mazilu, președintele Din dorește să-l numească pe Andrei Nicolae Luca, directorul departamentului organizare de la FRH, spun aceleași surse.

Andrei Luca (stânga), aici alături de antrenorul Aurelian Roșca. FOTO sportpictures

Mazilu ocupa funcția de secretar general din august 2022, la 4 luni după ce fostul arbitru Constantin Din a câștigat alegerile pentru președinția FRH, învingându-l pe Alexandru Dedu. Înaintea lui, poziția fusese ocupată de Cristina Vărzaru, vicecampioană mondială cu naționala României în 2005.

Citește și: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.