Liga 1

Sorin Cârțu despre Dinamo - Rapid: „Să nu uitați de arbitraj!” » Ce a simțit când a fost ofertat de șefii „câinilor” să vină în iarnă la rivala de-o viață

Sorin Cârțu, fost președinte al Universității Craiova

Articol de Eduard Apostol  —  Saturday, 27 January 2024

Sorin Cârțu întrevede un meci încins pe Arena Națională, între Dinamo și Rapid. Fostul președinte al Universității Craiova este interesat de rezultat și prin prisma luptei la titlu, acolo unde giuleștenii se luptă și cu juveții, printre alții.

"Greu de spus dacă Rapid va lua titlul, dar va fi un jucător important în lupta pentru titlu", a declarat Sorinaccio pentru Gazeta Sporturilor.

Sorin Cârțu înainte de Dinamo - Rapid: „Arbitrajele pot influența ierarhizarea”

Rival istoric al dinamoviștilor, încă de pe vremea când era fotbalistul Craiovei Maxima, Cârțu nu condamnă „haita” la retrogradare, spre deosebire de alți specialiști din fotbal.

„Dinamo a făcut niște transferuri, să vedem ce randament vor da. Și cât de repede. E greu să dai acum verdicte radicale.

Dinamo se va lupta mult să scape. Să nu uitați că și arbitrajele pot influența ierarhizarea. Atât la retrogradare, cât și la titlu", a declarat olteanul.

Sorin Cârțu, ofertat de Dinamo: „Ce să le zic oamenilor?!”

Spre finalul anului trecut, Cârțu, retras din funcția de președinte al Craiovei în primăvara 2023, a fost ofertat de oficiali ai clubului dinamovist să vină fie in staff-ul tehnic, fie în cel adminstrativ al grupării a cărui rival a fost mereu.

Ar fi fost o surpriză de proporții. GSP.RO a informat la vremea respectivă despre planul dinamoviștilor.

„Nu pot să zic că m-a surprins peste măsură. Dar ce să le zic oamenilor?! Am spus că mă retrag din antrenorat, din fotbal, am decis ceva și gata”, a mai spus Sorin Cârțu.

VIDEO Țiriac pune o condiție absolută să investească la Dinamo: „Doar dacă vine și el”

VIDEO DINAMO - RAPID » Doi fani dinamoviști la derby-ul cu Rapid: „Câine te naști, nu devii”

>

Citește și alte articole:

>
Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.