Liga 1

Dan Șucu, semnal de alarmă după Dinamo - Rapid: „Să nu se mai întâmple!”

+98 Foto
Rapid a câștigat derby-ul cu Dinamo din runda cu numărul 23 a Superligii, scor 2-1. Dan Șucu, principalul finanțator al grupării giuleștene, spune că victoria este una dulce, în ciuda evoluției sub potențial.

Articol de Andrei Petrescu, Andrei Furnigă (video)  —  sâmbătă, 27 ianuarie 2024

Rapid a câștigat derby-ul cu Dinamo din runda cu numărul 23 a Superligii, scor 2-1. Dan Șucu, principalul finanțator al grupării giuleștene, spune că victoria este una dulce, în ciuda evoluției sub potențial. 

Dan Șucu recunoaște că prestația Rapidului n-a fost cea mai reușită, dar este mulțumit cu punctele obținute. Finanțatorul giuleștenilor speră ca fanii să nu mai lipsească de la niciun meci. 

VIDEO. Dan Șucu, după Dinamo - Rapid 0-1

>

„N-a fost cel mai bun meci al nostru. Putem să jucăm mult mai bine decât astăzi, dar rezultatul este excepțional. Am avut o grămadă de emoții. Cum să nu ai la un astfel de joc?

Băieții au avut mare nevoie de fani. S-a simțit că nu au fost alături de noi. Sper să nu se mai întâmple lucrul ăsta și să nu mai avem probleme”, a spus Dan Șucu la plecarea de la Arena Națională. 

Întrebat ce înseamnă actuala poziție din clasament, imediat sub FCSB, Șucu nu s-a entuziasmat: „Locul 2  e primul care pierde, nu?”.

Daniel Niculae, nemulțumit de joc, dar și de arbitraj la Dinamo - Rapid 1-2

A fost un meci foarte greu, la fel cum a fost meciul cu FCU Craiova din etapa trecută. Nu am făcut cea mai bună partidă a noastră. Aștept mai mult de la jucători, ați văzut că era să pierdem două puncte importante. Ați văzut că cei de la Dinamo ne-au fost superiori în multe momente. Am arătat un fotbal foarte sărac, dar valoarea și-a spus la final cuvântul. Nu e vorba că Rapid a fost dominată, e clar că nu am fost nici la jumătate din capacitatea noastră. E și meritul lui Dinamo, foarte clar!

- Daniel Niculae

Moment special la pauza meciului Dinamo - Rapid: cântecele din Giulești, transmise pe Arena Națională

Peluza arenei din Giulești a fost plină. Alte câteva sute de spectatori au luat loc în tribune. Ultrașii au cântat din primul minut, iar la pauză au pus în aplicare un moment unic.

Cu ajutorul Rapid TV, au transmis imaginile live din Giulești direct în vestiarul echipei de pe Arena Națională.

FOTO. Cele mai spectaculoase imagini din Dinamo - Rapid

+98 Foto
Dinamo - Rapid, etapa 23 din Superliga (foto: Raed Krishan/GSP)

VIDEO. Galeria Rapidului a făcut spectacol în Giulești, în timpului derby-ului cu Dinamo

>

Citește și alte știri despre Dinamo - Rapid: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.