Liga 1

Zeljko Kopic, discurs motivațional pe Arena Națională: „Sunt optimist, dar sunt optimist cu un motiv!”

+98 Foto
Zeljko Kopic / Dinamo - Rapid, etapa 23 din Superliga (foto: Raed Krishan/GSP)

Articol de Andrei Petrescu, Andrei Furnigă (video)  —  Saturday, 27 January 2024

Rapid a câștigat derby-ul cu Dinamo din runda cu numărul 23 a Superligii, scor 2-1. Zeljko Kopic (46 de ani), antrenorul „câinilor”, a oferit un discurs realist la finalul partidei. 

VIDEO. Zeljko Kopic, după Dinamo - Rapid 1-2

>

„Nu vreau să vorbesc despre noroc. Am făcut un meci bun până în apropierea porții lor. Acolo am luat decizii greșite. Astfel de ocazii ratate în derby-uri, când totul e 50%-50%... Dacă Dennis Politic ar fi înscris la acea bară, altul ar fi fost rezultatul.

Simt jucătorii mai bine la antrenamente, simt efortul pe care îl depun. Dar ca să câștigăm astfel de meciuri, cu adversare precum Rapidul, trebuie să fim mai atenți în ultima treime.

Pot găsi multe aspecte pozitive, cred că am fi meritat mai mult, dar am pierdut. Îmi pare rău pentru fani. Ne-au dat multă energie, au fost extrem de pozitivi. E greu, dar trebuie să mergem mai departe. Trebuie să muncim.

Am avut prea multe ocazii, multe centrări în careu. Mereu a lipsit câte ceva. În campionatul de aici nu există echipe ușoare. Toate au ambiții, au suporteri. Îmi place Superliga! 

Am urmărit meciurile la televizor înainte să vin. Am înțeles câte ceva. Dar e altfel când simți energia, stadionul, suporterii. Liga asta are calitate”, a spus Zeljko Kopic la Orange Sport. 

Zeljko Kopic e optimist: „Am motive!”

„Nu e ușor să aduci jucători de valoare în pauza de iarnă. Nu am avut timp. Încă ne uităm după anumiți jucători care pot ridica nivelul echipei. E o problemă. Toată lumea știe situația asta cu lista străinilor. Trebuie să avem grijă. Fiecare jucător aflat sub contract vrea să rămână. Trebuie să privim și situațiile lor din punct de vedere personal.

Velkovski n-a mai jucat de ceva timp, dar se poate vedea calitatea lui. Cred că a ajutat mult echipa. A avut și greșeli, dar sunt mai mult sau mai puțin normale în fotbal. Încă nu e pregătit să joace 90 de minute”, a completat antrenorul lui Dinamo. 

Sunt optimist, dar nu sunt optimist fără motiv! Eu văd jucătorii zi de zi la antrenamente. Știu că dau mereu totul. Îmi place acest grup de jucători. E greu să progresezi dacă nu strângi și puncte. Înțeleg, ambele meciuri din 2024 au fost echilibrate. Asta îmi dă satisfacție, dar n-am obținut rezultatele dorite.

- Zeljko Kopic, antrenor Dinamo

FOTO. Cele mai spectaculoase imagini din Dinamo - Rapid

+98 Foto
Dinamo - Rapid, etapa 23 din Superliga (foto: Raed Krishan/GSP)

VIDEO. Galeria Rapidului a făcut spectacol în Giulești, în timpul derby-ului cu Dinamo

>

Citește și alte știri despre Dinamo - Rapid: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.