Liga 1

Lecția de fair-play predată de Paul Iacob: „Dinamo nu poate fi o echipă mică, nu merită locul din clasament”

+98 Foto
Rapid a câștigat derby-ul cu Dinamo din runda cu numărul 23 a Superligii, scor 2-1. Paul Iacob (27 de ani), fundașul grupării giuleștene, a fost plin de fair-play la final.

Articol de Adrian Jitea  —  Saturday, 27 January 2024

Rapid a câștigat derby-ul cu Dinamo din runda cu numărul 23 a Superligii, scor 2-1. Paul Iacob (27 de ani), fundașul grupării giuleștene, a fost plin de fair-play la final. 

Paul Iacob a avut un discurs total diferit de cel al coechipierului Alexandru Albu. Dacă mijlocașul central i-a ironizat pe dinamoviști, Iacob le-a lăudat prestația de pe Arena Națională.

Paul Iacob, după Dinamo - Rapid 1-2

„Am făcut un meci destul de slab, nu am impus ritmul jocului, nu ne-am creat prea multe ocazii. Consider că Dinamo a avut mai mult iniţiativa, e o echipă care nu îşi merită locul din clasament. Dacă ar juca aşa fiecare meci, nu ar mai fi pe acel loc. Dinamo nu poate fi niciodată o echipă mică.

Noi trebuie să învăţăm să fim o echipă mare. Echipele mari câştigă şi când joacă prost. Noi încă nu suntem o echipă mare, încercăm să devenim. Nu ne aşteptam să fie un meci mai uşor. 

Suntem conştienţi că azi nu am arătat bine, dar ne bucurăm de cele trei puncte. Sper că i-am făcut fericiţi pe suporteri că am bătut-o pe Dinamo. Dar ca joc nu cred că i-am mulţumit, şi nici noi nu suntem mulţumiţi. 

Fanii au fost azi alături de noi, au fost în Giuleşti. Pentru ei s-a jucat meciul şi acolo. Acum mergem să sărbătorim pe Giuleşti cu ei”, a spus Paul Iacob la Prima Sport. 

Iar ținem acest bilanț, jucăm foarte slab cu echipele mici. Trebuie să fim bărbați și să jucăm indiferent dacă e sau nu presiune. Când am ieșit la pase, am dominat. Știam că ei se vor baza pe contraatacuri. Ne-am apărat bine, ne-am închis și am luat 3 puncte. Cu tot respectul pentru clubul Dinamo, este acolo jos în clasament. Este o echipă mică față de Rapid. Acum mergem la stadion și vom sărbători alături de spectatori.

- Alexandru Albu, mijlocaș Rapid

FOTO. Cele mai spectaculoase imagini din Dinamo - Rapid

+98 Foto
Dinamo - Rapid, etapa 23 din Superliga (foto: Raed Krishan/GSP)

VIDEO. Galeria Rapidului a făcut spectacol în Giulești, în timpului derby-ului cu Dinamo

>

Citește și alte știri despre Dinamo - Rapid: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.