Liga 1

Dragoste la prima vedere între Aioani și galeria Rapidului: „Cea mai frumoasă zi, după titlul cu Farul”

+98 Foto
Rapid a câștigat derby-ul cu Dinamo din runda cu numărul 23 a Superligii, scor 2-1. Marian Aioani (24 de ani) s-a declarat încântat de atmosfera găsită în Giulești.

Articol de Marius Mărgărit, Valentin David (video)  —  sâmbătă, 27 ianuarie 2024

Rapid a câștigat derby-ul cu Dinamo din runda cu numărul 23 a Superligii, scor 2-1. Marian Aioani (24 de ani) s-a declarat încântat de atmosfera găsită în Giulești. 

Rapid n-a avut galeria pe Arena Națională, dar peste 3.000 de spectatori au cântat pe stadionul din Giulești. După fluierul care a consfințit victoria, elevii lui Cristiano Bergodi au sărbătorit alături de fani. 

Pentru Marian Aioani a fost prima întâlnire cu galeria. Portarul venit de la Farul s-a auzit cu greu în timpul interviului. 

VIDEO. Marian Aioani, sărbătoare cu fanii în Giulești: „E prima dată când interacționez cu ei”

>

„Sunt bucuros că am câștigat și că reușim să sărbătorim împreună. Importante erau cele 3 puncte, mă bucur că le-am adus acasă. Am avut emoții puțin, la început.

Sunt foarte frumoși suporterii, e prima dată când interacționez cu ei. E cea mai frumoasă seară după câștigarea campionatului cu Farul. Da, pot spune asta. 

Ne-au motivat imaginile văzute la pauză. Am făcut o repriză secundă mai bună. Acasă va fi foarte greu să ne învingă cineva”, a spus Marian Aioani. 

Moment special la pauza meciului Dinamo - Rapid: cântecele din Giulești, transmise pe Arena Națională

Peluza arenei din Giulești a fost plină. Alte câteva sute de spectatori au luat loc în tribune. Ultrașii au cântat din primul minut, iar la pauză au pus în aplicare un moment unic.

Cu ajutorul Rapid TV, au transmis imaginile live din Giulești direct în vestiarul echipei de pe Arena Națională.

Momentul a fost remarcabil, dar Dan Șucu nu vrea să mai treacă prin așa ceva: „N-a fost cel mai bun meci al nostru. Putem să jucăm mult mai bine decât astăzi, dar rezultatul este excepțional. Am avut o grămadă de emoții. Cum să nu ai la un astfel de joc? Băieții au avut mare nevoie de fani. S-a simțit că nu au fost alături de noi. Sper să nu se mai întâmple lucrul ăsta și să nu mai avem probleme”.

FOTO. Cele mai spectaculoase imagini din Dinamo - Rapid

+98 Foto
Dinamo - Rapid, etapa 23 din Superliga (foto: Raed Krishan/GSP)

VIDEO. Galeria Rapidului a făcut spectacol în Giulești: sărbătoare cu Bergodi și fotbaliștii

Citește și alte știri despre Dinamo - Rapid: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.