Liga 1

Hakim Abdallah, furios după Dinamo - Rapid 1-2: „Meritam cele 3 puncte sau măcar un egal!”

Hakim Abdallah, dezamăgit la interviul de la finalul meciului cu Rapid

Articol de Emanoil Ursache  —  Saturday, 27 January 2024

Hakim Abdallah, marcatorul golului lui Dinamo în derby-ul cu Rapid, pierdut de „câini”, scor 1-2, s-a arătat nemulțumit la finalul jocului, deoarece consideră că echipa sa merita toate cele trei puncte sau măcar un egal împotriva giuleștenilor.

Dinamo poate ajunge pe ultimul loc în Liga 1 la finalul etapei a 23-a, dacă Botoșani o învinge în deplasare pe Hermannstadt, dar Abdallah este optimist cu privire la șansele lui Dinamo de a evita retrogradarea.

VIDEO DINAMO - RAPID. Hakim Abdallah, dezamăgit deși a marcat un gol de poveste: „Sunt nervos pe mine însumi, am ratat prea multe ocazii”

>

Hakim Abdallah, furios după eșecul suferit în derby-ul cu Rapid

„Fiecare meci este diferit, trebuie să o luăm meci cu meci. Cred că am jucat bine azi, am ratat mult şi e clar că trebuie să mai lucrăm la acest aspect. E nevoie să gândim pozitiv. Lucrăm din greu, dar trebuie să lucrăm şi mai mult.

La faza golului am înscris mai mult din instinct. A fost un corner, a şutat Ilic, iar înainte să tragă el am fost sigur că balonul ajunge în zona mea şi mi-am spus să o ating uşor. A fost bine că am egalat repede, să nu intrăm la pauză conduşi, dar nu a fost de ajuns.

Cred că meritam cele trei puncte azi sau măcar un egal. Noi am luptat pentru victorie şi am pierdut pentru că ne-a lipsit ceva, ultima execuţie, ultima pasă. Sunt chiar furios pentru că am pierdut.

Avem nevoie de puncte, dar dacă vom juca aşa cum am jucat azi avem mai multe şanse. Trebuie să ne concentrăm mai mult la ultima pasă, la ultima execuţie”, a declarat Hakim Abdallah, la finalul derby-ului pierdut de Dinamo cu Rapid, scor 1-2.

3goluri în 21 de apariții în Liga 1, în actuala stagiune, a reușit Hakim Abdallah pentru Dinamo.

Rapid a câștigat derby-ul cu Dinamo din runda cu numărul 23 a Superligii, scor 2-1. Victoria a fost sărbătorită pe Arena Națională, dar și în Giulești, unde s-au strâns peste 3.000 de suporteri.

Dinamo a pierdut pe final derby-ul cu Rapid, scor 1-2, deși a controlat bună parte din meciul în care giuleștenii au fost mult timp absenți nemotivați. Încă o victorie cu accente dramatice pentru giuleșteni, a doua într-o săptămână, un nou eșec pentru „câini”, pe care nu-i ajută deloc nici norocul.

Golurile partidei au fost marcate de către Abdallah (în minutul 45 + 1) pentru „câini”, respectiv de către Papeau (în minutul 43) și Burmaz (în minutul 90).

Citește și: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.