Liga 1

Replica lui Cristian Costin după ce Albu a numit-o pe Dinamo o echipă mică

Cristian Costin (Dinamo)

Articol de Emanoil Ursache  —  duminică, 28 ianuarie 2024

Cristian Costin (25 de ani), fundașul dreapta al lui Dinamo, i-a oferit o replică lui Alexandru Albu (30 de ani), după ce jucătorul Rapidului a calificat trupa pregătită de Zeljko Kopic drept o echipă mică.

Costin a ales să nu intre în jocul orgoliilor provocat de Albu și s-a limitat să spună că declarațiile de acest tip reprezintă săgeți normale după un derby. El le-a transmis fanilor „câinilor roșii” că Dinamo va lupta până la capăt pentru a se salva de la retrogradare.

Cristian Costin, optimist după eșecul din derby

„Prima repriză cred că s-a jucat foarte bine. Astăzi ne-a lipsit puţin şansa, în multe faze inclusiv la bara lui Denis. Ei au înscris în ultimele minute, exact cum era mai greu pentru noi. Astăzi am pierdut, dar ne dă speranţe jocul. Cred că e un progres real faţă de meciul trecut.

Am pus mai multe probleme Rapidului, suntem mai bine. Nu cred că au luat ei meciul mai uşor, ci că am ridicat noi standardele în meciul ăsta. Am avut reacţie după goluri, deşi le-am primit pe finaluri de repriză. Puţină şansă ne-a lipsit. 

(n.r.- despre declaraţia rapidistului Albu că Dinamo este o echipă mică). Sunt săgeţi normale după astfel de meciuri. E strict părerea lui Albu, dar Dinamo nu va renunţa şi va lupta până la capăt. Cred că ne vom salva.

Fiecare meci e deschis la orice rezultat şi avem nevoie de puncte, pe care le vom lua doar practicând un joc precum cel de azi. Am avut multe ocazii, dar nu am marcat. Dacă ei spun că noi suntem o echipă mică, ne-am bătut de la egal la egal cu o echipă bună a campionatului. Însă mâine se uită tot jocul, se ţine minte doar rezultatul”, a declarat Cristian Costin, la finalul derby-ului.

Rapid a câștigat derby-ul cu Dinamo din runda cu numărul 23 a Superligii, scor 2-1. Victoria a fost sărbătorită pe Arena Națională, dar și în Giulești, unde s-au strâns peste 3.000 de suporteri.

Dinamo a pierdut pe final derby-ul cu Rapid, scor 1-2, deși a controlat bună parte din meciul în care giuleștenii au fost mult timp absenți nemotivați. Încă o victorie cu accente dramatice pentru giuleșteni, a doua într-o săptămână, un nou eșec pentru „câini”, pe care nu-i ajută deloc nici norocul.

Golurile partidei au fost marcate de către Abdallah (în minutul 45 + 1) pentru „câini”, respectiv de către Papeau (în minutul 43) și Burmaz (în minutul 90).

VIDEO DINAMO - RAPID. Hakim Abdallah, dezamăgit deși a marcat un gol de poveste: ”Sunt nervos pe mine însumi, am ratat prea multe ocazii”

>

Citește și: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.